ПРАВИЛА МУДРИХ ЖІНОК

Вам більше 45 років? Ось чим вам допоможе косметолог

До п'ятдесяти років ти виглядаєш рівно на стільки,
cкільки ти заробляєш!
 

 Після 45 років настає вік зрілості і нового підходу до своєї зовнішності. Перш за все цінується доглянутість. Нікому не дано подолати вік, але кожна з нас може сказати: «Я не здавалася і любила себе, як і раніше».

У цьому віці головне – не кардинальні зміни зовнішності, а постійний і професійний догляд – салонні процедури очищення і зволоження шкіри, апаратні методики, живильні маски, ін'єкції ботулотоксину і контурна пластика (в розумних межах).

Ефективно працюють процедури фотоомолодження і лазерної корекції, термоліфтінгу, а також сучасна мікрострумова терапія.

Самолікування в цьому віці протипоказане вже з медичних причин − будь-які втручання треба координувати із загальним станом організму, гормональними змінами, психічними особливостями особистості.

У зрілому віці не варто витрачати час і гроші на разові косметологічні процедури, необхідно купувати програми anti-age, які будуть враховувати всі нюанси вашого стану.

У програму догляду для людей у віці від 45 років косметолог зазвичай долучає:

  • Консультацію ендокринолога.
  • Консультацію гінеколога і мамолога.
  • Консультацію гастроентеролога.
  • Біоімпендансний аналіз тіла.
  • Комплексну систему прийому вітамінів.
  • Процедури по лікуванню шкіри голови (щоб запобігти віковому облисінню).
  • Біоревіталізація шкіри.
  • Особливий догляд за шкірою рук, губ ділянки навколо очей.
  • Процедури, що знімають проблеми гіперпігментації на обличчі (мезотерапія, фотоомолоджування), гіперкератозу (пілінги за показаннями), купероза (фототерапія, маски).

 

Це період життя, коли відбувається зменшення секреції статевих гормонів, що знижує активність метаболічних процесів в клітинах шкіри. Все частіше вони відчувають кисневий і поживний голод, епідерміс продовжує стоншуватися, а зморшок стає все більше. Тому вашим вибором повинна стати косметика anti-aqe в поєднанні з професійним косметологічним доглядом і процедурами в салоні краси або косметологічній клініці.

 

ПРОЦЕДУРИ У КОСМЕТОЛОГА В САЛОНІ КРАСИ

Наведена в статті таблиця розподіляє косметологічні процедури у віці від 45 років залежно від типу шкіри.

 

 З віком регенеративна активність клітин шкіри і їх здатність реагувати на стимуляцію знижуються. Прогресує атрофія шкіри, що виражається в стоншенні епідермісу і дерми, в той час як товщина рогового шару збільшується. Накопичуються необоротні зміни, такі як зшивання колагену і руйнування міжклітинної речовини дерми. У цих умовах ретиноїди і АНА можуть не давати істотного ефекту. Для омолодження шкіри іноді доводиться вдаватися до апаратного пілінгу – лазерної шліфовки і дермабразії. Власне кажучи, після 40 років ефективність косметики буде визначатися тим, на скільки зберіглася в шкірі життєва сила, на скільки добре за нею доглядали в минулому, а також тим, який загальний стан організму.

У косметиці після 45 років слід уникати речовин, здатних викликати пригнічення життєдіяльності клітин шкіри, і хімікалій, що руйнують ліпідний бар'єр. Косметика «після 45» повинна бути ефективною і берегти одночасно. У цей період не варто економити на шкірі і купувати дешеву косметику. Однак вибір дорогої косметики теж повинен бути усвідомленим. У цьому вам допоможе професійний косметолог. Поряд з косметичними засобами корисно приймати харчові добавки, що підвищують життєвий тонус, що забезпечують антиоксидантний захист шкіри, і її підживлення життєво важливими речовинами.

КОСМЕТИКА ЗСЕРЕДИНИ

Стан шкіри залежить не тільки від якості і кількості косметичних препаратів, які наносяться на її поверхню. В суттєвій мірі воно визначається речовинами, які надходять в організм з їжею. Сьогодні в косметології все частіше косметичні засоби доповнюються харчовими добавками. Такий підхід дозволяє надавати на шкіру дійсно комплексний вплив, адже стан шкіри є відображенням стану всього організму.

В якості харчових добавок найчастіше використовуються:

  1. Незамінні жирні кислоти- альфа-ліноленова, ліноленова, гамма-ліноленова. Найчастіше в якості харчової добавки використовують збалансовану суміш незамінних жирних кислот, яка називається омега-6 або омега-3 комплексом. Харчова добавка покращує стан шкіри і волосся, нормалізує водний баланс шкіри, має імуномоделюючу дію.
  2. Каротиноїди, вітамін А – мають антиоксидантну дію. Запобігають розвитку злоякісних пухлин, зменшують шкідливі наслідки УФ опромінення. Каротиноїди жиророзчинні. Однак в даний час синтезована водорозчинна форма бета-каротину.
  3. Вітамін Е – потужний антиоксидант. Використовується для профілактики старіння шкіри, атеросклерозу, серцево-судинних захворювань.
  4. Вітамін С – має високу антиоксидантну активність, захищає клітини від багатьох токсичних речовин (наприклад, нітратів і нітритів), стимулює імунні реакції, синтез колагену, абсорбцію заліза в травному тракті. Сприяє відновленню активної форми вітаміну Е.
  5. Пікногенол – екстракт кори морської сосни (або насіння винограду), що містить антоцианідіни (біофлавоноїди). Володіє сильним антиоксидантим ефектом, стимулює синтез колагену, зміцнює стінки судин, покращує мікроциркуляцію в шкірі.
  6. Екстракт клітинної стінки дріжджів – потужний імуностимулятор.
  7. Екстракт Гінкгобілоба – володіє високою антиоксидантною активністю завдяки унікальній композиції біофлавоноїдів. Зміцнює стінки судин, покращує мікроциркуляцію, стимулює розумову діяльність.
  8. Гліцин (амінокислота) – має антистресовий ефект, знімає перевтому, стимулює роботу мозку.


Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google