ВОСКОВА ДЕПІЛЯЦІЯ: ШКІРА, НАЧЕ ОКСАМИТ

 

Вам кортить показати себе у всій красі? Та є одне «але» − зайве волосся. Ця проблема − дуже делікатна і змушує комплексувати багатьох жінок.

Втім, 100% ефективної та безболісної методики, яка б підійшла усім і дозволила позбутися зайвої «рослинності» раз і назавжди, немає. Доводиться обирати, добре зважуючи всі «за» і «проти».

Способів видалення небажаного волосся нині − безліч. Вони різняться між собою способом дії, результативністю та складністю виконання. Одна з найпопулярніших послуг у  салоні краси «Метаморфоза» − воскова депіляція (ваксинг або біоепіляція).

Воскова депіляція − поширений і доступний метод боротьби з небажаним волоссям. Це “2 в 1”. Вона дозволяє надовго позбутися небажаного волосся і водночас робить своєрідний пілінг − знімає верхній ороговілий шар шкіри. Така депіляція підходить навіть для найніжніших частин тіла. Зокрема, обличчя, зони бікіні та під пахвами.

Ця процедура швидка і не надто болюча. Якщо Ви робите її регулярно, неприємні відчуття з часом стануть все менш відчутні, а волоски – малопомітніші та значно тонші. Після процедури Вас не турбуватиме щетина, яка утворюється після гоління. По суті, депіляція воском − це біоепіляція. Під час її проведення використовують лише натуральні складники. Спробуйте цю процедуру хоча б раз і згодом Ви уже навряд чи зможете відмовитися від неї!

ПОРАДИ ПІД ЧАС ВОСКОВОЇ ДЕПІЛЯЦІЇ

Воскова депіляція проводиться на чистій та сухій і головне − здоровій шкірі. Якщо у Вас з’явилося запалення, обширне подразнення, є невеличкі ранки чи порізи, процедуру краще перенести.

У день проведення не слід користуватися косметикою (кремами, лосьйонами та іншими засобами) на ділянках запланованого видалення волосся. Вони утворюють захисну плівку на поверхні шкіри, яка ускладнює міцне та рівномірне зв'язування воску з волосками.

Купатися і засмагати можна лише через 2 дні після процедури. Цього часу достатньо, аби шкіра заспокоїлась і відновилася.

Пам'ятайте: у період менструації депіляція може завдати більше дискомфорту і больових відчуттів.

ВІСК ДЛЯ ДЕПІЛЯЦІЇ

Існує декілька різновидів воску і способів його нанесення під час депіляції:  Теплий, або касетний віск. Його основний компонент − натуральна смола. Такий віск знаходиться в касеті і наноситься на тіло спеціальними роликами. Він підходить для депіляції на різних ділянках.

Гарячий віск − до його складу також входить переважно смола. Він розігрівається до 38 градусів і наноситься на тіло спеціальним шпателем. Цей метод – найкраще рішення для інтимної депіляції, депіляції вусиків та під пахвами.

 

«ПЛЮСИ» ДЕПІЛЯЦІЇ ВОСКОМ

Волоски після цієї процедури стають тонші, м'якші та світліші. Вони відростають значно повільніше (мінімум через три тижні і довше). Якщо використовувати воскову депіляцію регулярно, волосся стане значно менше. Вона не подразнює шкіру і майже не має побічних ефектів. Разом із волосками видаляються відмерлі клітини шкіри, що підвищує її здатність до відновлення. Шкіра стає пружною та гладенькою, а нанесення засобів після депіляції на основі натуральних олій з загоюючим та охолоджуючим ефектом приносить приємні відчуття.

ЧАСТОТА ПРОЦЕДУР

Для досягнення хорошого, стійкого результату воскову депіляцію бажано проводити через кожні 3−4 тижні. Єдиного “графіка”, який би підійшов усім жінкам, немає. Адже інтенсивність росту волосся у кожної людини − різна. Почервоніння після депіляції зникає за період від години до доби. Наприклад, у людей зі смаглявою шкірою подразнення тримається менше. Вже через годину−дві воно зникає.

Завдяки регулярній депіляції зменшуються густота волосин і больові відчуття, а самі волосинки стають м'якші та легше видаляються.

Будь−який метод видалення волосся − стрес для шкіри. Тому після процедури потрібно користуватися спеціальними пом'якшуючими олійками або молочком після депіляції. Вони містять речовини, які заспокоюють подразнену шкіру і пантенол, який сприяє загоєнню мікротріщинок і ранок.

Воскова депіляція – універсальна. Її можна проводити на будь−якій ділянці тіла з небажаним волоссям: на руках і ногах, в зоні під пахвами та бікіні, на грудях, животі, біля брів, над губою. Про “надокучливе” волосся можна забути на період від трьох до шести тижнів. Процедура − недовга і дозволяє “очистити” всі необхідні ділянки одразу.

Якщо Ви хочете насолоджуватися ніжною, оксамитовою шкірою якомога довше, приходьте на процедуру воскової депіляції у салон «Метаморфоза». Почніть життя з нової сторінки!





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Верхня губа 100
Upper Lip
Руки 300
Full Arm
Пахвинні ділянки 300
Underarm
Спина 500
Back
Бікіні глибоке 550
Бікіні глибоке
Ноги повністю 550
Full Leg
Гомілки 400
Lower Leg
Стегна 400
Upper Leg
Стегна (задня, передня або бокова поверхня) 200
Upper Leg (posterior, anterior or lateral surface)
Сідниці 200
Buttocks

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google