ОБМЕЖЕННЯ ТА ПРОТИПОКАЗАННЯ СОЛЯРІЮ: КОЛИ КРАЩЕ ВІДМОВИТИСЯ ВІД СЕАНСУ ЗАСМАГИ У СОЛЯРІЇ

Перед походом у солярій бажано проконсультуватися з лікарем-дерматологом або косметологом. Спеціалісти допоможуть визначити ваш тип шкіри, з’ясують, скільки вам можна засмагати у солярії. Адже навіть ця, здавалося б, безпечна процедура має протипоказання. Тому не жартуйте зі своїм здоров'ям і не випробовуйте долю.

Результат засмаги напряму залежить від вашого типу шкіри. Пам’ятайте: солярій – це захоплення для дорослих людей, які не мають проблем зі здоров’ям.

КОЛИ СОЛЯРІЮ ТРЕБА СКАЗАТИ «НІ»

  • Існує багато ліків,  прийом яких не можна поєднувати із засмагою у солярії. До переліку протипоказань входять антидепресанти, транквілізатори, нестероїдні знеболюючі препарати та антибіотики. Вони підвищують чутливість шкіри до світла та інколи викликають алергію.
  • Сеанси у солярії можуть зашкодити дітям до 15-ти років. Навіщо їм зайва інсоляція?
  • Якщо відвідувати солярій надто часто або перебувати під відкритими сонячними променями то знижується шкірний імунітет. Тому якщо у вас – загострення будь-якої недуги, ультрафіолетового випромінювання слід уникати. Люди, які страждають від підвищеного кров'яного тиску, порушень роботи серця і печінки, хворі на туберкульоз із засмагою повинні бути особливо обережні.
  • Якщо у вас такі дефекти шкіри, як пігментні плями або гнійничкові висипання, зведіть засмагу до мінімуму та неодмінно порадьтеся з фахівцем. Те ж стосується і дерматитів. Під впливом ультрафіолету пересушені ділянки шкіри втрачають ще більше вологи. Це погіршує стан шкіри і навіть може викликати запальний процес.
  • Будьте особливо обережні після епіляції. Чутливість шкіри до «згоряння» тоді значно зростає. 
  • Солярій – додаткове навантаження на організм навіть здорової людини. Вагітні вкрай чутливі до ультрафіолету. Тому їм потрібно обмежити перебування на відкритому сонці, не кажучи вже про солярій.
  • Під впливом сонця шкіра виділяє пігмент меланін, який захищає наш організм від ультрафіолетового опромінення. Якщо його немає, виникає хвороба – вітіліго – поява білих плям на шкірі. Людям, які страждають від цієї недуги,  відвідувати солярій протипоказано. Ділянки, позбавлені пігменту, одразу згоряють на сонці.
  • Простежте, чи у вас немає мастопатії і різних пухлин – злоякісних чи ні. Не забудьте заховати родимки від ультрафіолету. Якщо вони або ділянки шкіри, що довкола, почали свербіти, почервоніли або збільшуватися у розмірах, негайно припиніть візити у солярій і зверніться до спеціаліста.
  • За спектром ультрафіолетове проміння поділяється на корисне та некорисне для здоров'я. Тому при будь-яких патологіях, недугах нервової, ендокринної, дихальної, серцево-судинної системи ходити у солярій не варто. Інакше можуть виникнути непередбачувані наслідки.
  • Зловживання «штучним сонцем» може порушити колагенові зв'язки дерми. Як наслідок – шкіра втрачає  еластичність та пружність, вкривається зморшками.
  • Через надмірне захоплення солярієм може виникнути психологічна залежність від сонячних променів – танорексія. Людині здається, начебто смаглявий відтінок шкіри робить її стрункішою та привабливішою. Не забувайте про помірність.




ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Солярій ERGOLINE PRESTIGE 11001 хвилина (горизонтальний) вул. Театральна, 23 37
Solarium ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 minute (horizontal)
Солярій ERGOLINE LOUNGE TURBO POWER 1 хвилина (вертикальний) вул. Театральна, 23 32
Solarium ERGOLINE LOUNGE TURBO POWER 1 minute (vertical)
Солярій ERGOLINE PRESTIGE1100 1 хвилина (горизонтальний) вул. Панча, 5 37
Solarium ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 minute (horizontal)
Солярій ERGOLINE PRESTIGE1100 1 хвилина (горизонтальний) вул. Перфецького 2а 37
Solarium ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 minute (horizontal)

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google