ЗАСМАГА У СОЛЯРІЇ – КІЛЬКА АРГУМЕНТІВ «ЗА»

Мрієте про красиву, рівномірну і спокусливу, як шоколад, засмагу? Хочете подобатись собі та іншим? Так, щоб неможливо було відірвати погляд? Тоді солярій – Ergoline у салоні «Метаморфоза» (м. Львів) те, що вам потрібно.

  • Солярій – це джерело молодості та краси. Енергія, якою щедро ділиться із нами «штучне сонце»,  покращує самопочуття та обмін речовин. Баланс променів спектру А та В сприятливо впливає на усі системи організму. Головне – дотримуватись усіх правил безпечної засмаги. Неймовірно, але факт!
  • Ультрафіолетові промені, отримані у солярії, сприяють зміцненню імунної системи та активізують  виробіток так званого «сонячного гормону» – вітаміну D3. Він сприяє зміцненню м’язів, проганяє втому і «запускає» мозок, нормалізує артеріальний тиск і покращує кровообіг. 
  • Солярій – це не тільки ефективна профілактика, а й допоміжний засіб у боротьбі проти багатьох недуг дихальних шляхів, нервової системи  та опорно-рухового апарату. Під дією штучних променів покращується стан шкіри, зникають дрібні вугрі та прищі. «Штучне сонце» допомагає позбутися бронхіту, ревматизму, вегето-судинної дистонії, язв після опіків шкіри, навіть псоріазу та екземи. І це – лише початок списку. Утім, без консультації лікаря тут не обійтися.
  • Кожен сеанс штучної засмаги у солярії –  релакс від голови до кінчиків пальців, заряд бадьорості та оптимізму.
  • Солярій дозволяє без особливої напруги зберігати красу та виглядати на «всі 100» навіть тоді, коли часу на повноцінний відпочинок – обмаль. Це – незмінна паличка-виручалочка перед відкриттям пляжного сезону. Ті, хто лише збираються у відпустку,  можуть підготувати свою шкіру до сонячних ванн на узбережжі моря, а ті,  хто вже повернувся з теплих країв – закріпити шоколадну засмагу.
  • Нестача сонячного світла призводить до появи сильної депресії. Аби прогнати погані думки раз і назавжди, відвідайте солярій. Не вірите? Переконайтеся! «Штучне сонце» – першокласний антидепресант. Під дією ультрафіолету в організмі виробляються «гормони щастя» - ендорфіни. Вони одразу викликають відчуття  легкості і насолоди.
  • На відміну від природних сонячних ванн, тривалість засмаги та інтенсивність випромінювання у солярії можна завжди тримати під контролем. А отже, врахувати всі індивідуальні особливості шкіри, тому боятись опіків не варто.




ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Солярій ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 хвилина (горизонтальний) вул. Театральна, 23 37
Solarium ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 minute (horizontal)
Солярій ERGOLINE LOUNGE TURBO POWER 1 хвилина (вертикальний) вул. Театральна, 23 32
Solarium ERGOLINE LOUNGE TURBO POWER 1 minute (vertical)
Солярій ERGOLINE PRESTIGE1100 1 хвилина (горизонтальний) вул. Панча, 5 37
Solarium ERGOLINE PRESTIGE 1000 1 minute (horizontal)
Солярій ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 хвилина (горизонтальний) вул. Перфецького, 2а 37
Solarium ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 minute (horizontal)

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google