ТАТУАЖ ПОВІК

Багато дівчат рано чи пізно стикаються з небажанням зранку накладати макіяж замість того, щоб кілька додаткових хвилин поніжитися в ліжку. Однак виглядати красиво для деяких не тільки особиста примха, але ще і посадовий обов’язок. Найбільш витратним за часом вважається макіяж очей, тому багато представниць прекрасної статі вдаються до хитрощів і все більшим успіхом почав користуватися перманентний макіяж або, по-іншому, татуаж очей. Якщо Ви відважилися на процедуру татуажу, довіртеся професіоналам салону краси «Метаморфоза».

Татуаж– досить поширена процедура, яка користується попитом у жінок, які стежать за модою і бажають завжди виглядати чудово. Поширеною вважається набивання брів, повік, губ. Останнім часом особливою популярністю користуються стрілки, які також можливо зробити за допомогою тату.

ПЕРЕВАГИ ТАТУАЖУ ОЧЕЙ

Серед переваг можна виділити:

  • Економія часу. Мабуть, найголовніша причина, по якій дівчата обирають цю процедуру. У деяких на макіяж може йти до години, тому можливість витратити час на більш важливі або приємні справи представляється привабливою.
  • Стійкість. Використовуючи звичайну косметику, навіть дуже якісну, ми іноді можемо зіткнутися з тим, що стрілки на очах розмазуються. З татуажем такої проблеми не буде – ваш макіяж завжди залишиться яскравим.
  • Гіпоалергенність. Деякі відчувають алергію на елементи складу декоративної косметики. При татуажі алергія відсутня тому, що перед процедурою спеціаліст проводить необхідніпроби.
  • Якісна коригування недоліків. Грамотний фахівець допоможе вам підібрати такий вигляд стрілок, який буде приховувати ваші недоліки, якщо такі є.
  • Тривалий час дії. У середньому, при правильному догляді татуаж очей тримається від 2 до 5 років.

ВИДИ СТРІЛОК

Який вид стрілок підійде, і який краще зробити – залежить від форми очей, адже вони повинні виглядати гармонійно, роблячи ваш образ прекраснішим. Якій формі, які стрілки підійдуть найбільше:

  • Для близько посаджених очей краще вибирати стрілки, в яких акцент робиться на зовнішній край.
  • Для широко розставлених очей оптимально підійдуть стрілки, максимально виражені у внутрішніх куточках очей.
  • Мигдалеподібну форму очей відмінно прикрасять широко розкриті стрілки.
  • На круглих очах відмінно виглядатимуть довгі стрілки з об'ємною серединою і довгим, гострим кінцем.
  • Для вузьких очей – ідеальний варіант тонкі, витончені стрілки, що проходять від зовнішнього до внутрішнього кута, які візуально розширять очі.

ДОГЛЯД ПІСЛЯ ПРОЦЕДУРИ

Після косметичної процедури майстер татуажунанесе на повіки спеціальний крем з загоюючим ефектом, а також дасть поради, як правильно доглядати за шкірою повік.

Для того щоб ефект був максимальним, а дискомфорт максимально швидко минув, варто виконувати кілька нескладних процедур та рекомендацій:

  • Перші дні виходити на вулицю в сонцезахисних окулярах, уникаючи попадання прямих сонячних променів на очі;
  • Ділянки, де робився татуаж, кілька разів на день необхідно обробляти спеціальним кремом;
  • Не рекомендується користуватися косметичними засобами, терти очі або використовувати мило для умивання;
  • Якщо з'явилися скоринки не можна мочити або відлущувати їх– вони повинні відпасти самі, інакше це може негативно позначитися на результаті процедури.


Ви мрієте про красивий погляд? Це легко. Професіонали салону краси «Метаморфоза» здійснять усі Ваші найзаповітніші мрії.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Пудровий татуаж брів 3000
Пудровий татуаж брів
Татуаж губ 3000
Permanent lips
Татуаж повік 3000
Permanent eyelids
Корекція 1500

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google