Горизонтальний  солярій ErgolinePRESTIGE 1100

Якщо Ви бажаєте отримати красиву, рівномірну засмагу запрошуємо вас в студію засмаги та краси "Метаморфоза" на вулиці Театральна, 23 у місті Львові. Професійний  турбо солярій ErgolinePrestige 1100 забезпечить ідеальну засмагу і покращить здоров'я вашої шкіри.

  • Просторий тунель солярію, екстра-широке акрилове ложе MultiRelax з підлокітниками дадуть Вам можливість отримати задоволення під час сеансу і прийняти максимально розслаблену позу;
  • Система ClimatronicPlus з акриловими панелями, розташованими в голові та ногах тунелю, створює закритий простір у такий спосіб, допомагаючи досягти заданої температури швидше, та підтримувати її під час усього сеансу;
  • Функція AquaFresh&Aromaдля освіжаючої релаксації;
  • Нова 3D звукова система з вбудованим МР3 і SD картою, перетворює сеанс засмаги у салоні «Метаморфоза» в концертний зал із індивідуальною музичною програмою;
  • Інноваційна панель управління з великими символами, голосовий гід і повнотекстовий дисплей дозволять користуватися всіма функціями солярію без жодних проблем.

Що відрізняє солярій "Ergoline" від багатьох інших?

ErgolinePrestige 1100 у салоні «Метаморфоза» обладнаний системою,що робить продуктивність ультрафіолетових ламп однаковою на усіхрівнях витрати їхнього ресурсу. Завдяки цій системі солярій обчислює оптимальну інтенсивність ультрафіолетових променів, що відповідає індивідуально кожному відвідувачу. Така система вкрай рідко зустрічаєтьсяв інших студіях засмаги.

 Ще однією перевагою солярію "Ergoline" є можливість вибору програми засмаги: ручнаабо автоматична. Якщо, відвідуючи солярій, Ви не раз хотіли відрегулювати налаштування індивідуально під ваші потреби, то в студії засмаги «Метаморфоза» ваша мрія здійсниться. Інноваційні технології, використані в нашому солярії, дозволяютьз легкістюотримати рівномірну засмагу. Результат буде помітно не тільки Вам, але і оточуючим. Ваша шкіра стане приємного шоколадного кольору. Спеціальна косметика для солярію допоможе Вам досягнути найкращого результату.

У салоні засмаги «Метаморфоза» Вас чекає обслуговування на найвищому рівні, комфорт і прекрасний настрій. Ми дбаємо про чистоту, дезінфекцію і порядок. Вам завжди буде приємно відвідати нас.

PRESTIGE 1100-S DYNAMIC POWER

Технічна характеристика:

  • Потужність: 13000-18200 Вт;
  • Лампи для тіла: 52 * 200Вт;
  • Лампи для обличчя: 4 * 520Вт + 3 * 8Вт;
  • Кондиціонер кліматронік;
  • Звукова стерео система;
  • Функції арома, бриз.




ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Солярій ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 хвилина (горизонтальний) вул. Театральна, 23 37
Solarium ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 minute (horizontal)
Солярій ERGOLINE LOUNGE TURBO POWER 1 хвилина (вертикальний) вул. Театральна, 23 32
Solarium ERGOLINE LOUNGE TURBO POWER 1 minute (vertical)
Солярій ERGOLINE PRESTIGE 1100 1хвилина (горизонтальний) вул. Панча, 5 37
Solarium ERGOLINE PRESTIGE 1000 1 minute (horizontal)
Солярій ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 хвилина (горизонтальний) вул. Перфецького, 2а 37
Solarium ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 minute (horizontal)

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google