ПУДРОВИЙ ТАТУАЖ БРІВ

Останнім часом тенденції в світі моди і краси все сильніше схиляються в сторону натуральності. Тілесні відтінки декоративної косметики, близькі до натурального кольору губ і брів – ось що модно! Відомий кожному класичний татуаж брів (з чітким контуром і суцільним малюнком) вже не користується таким попитом, як раніше. А все тому, що на зміну йому прийшов «пудровийтатуаж» – представник перманентного макіяжу нового покоління.

ЩО ЦЕ ТАКЕ?

Все частіше майстрів перманентного макіяжу клієнти просять домогтися ефекту м'якої розтушовування, немов на натуральну брову були нанесені тіні. Техніка пудровоготатуажу дає можливість ввести пігмент неглибоко, тому такі брови складно відрізнити від підфарбованих олівцем, навіть при розгляді поблизу. Крім техніки нанесення цей вид татуажу дарує ефект природності. Під час процедури майстер розтушовує пігмент у верхньому шарі епідермісу за допомогою спеціального інструменту. Тут не використовується постійно вібруючий апарат, як при класичному татуажі. Тому однією з головних переваг даного типу перманентного макіяжу є мінімальний травматизм шкіри і практично повна відсутність больових відчуттів. Це спрощує процес регенерації шкіри і зводить до мінімуму втрату кольору.

В процесі відновлення шкіри, кірочки утворюються дуже рідко, на відміну від класичного татуажу, однак спостерігається лущення. Сама процедура пудрового розтушовування і техніка її виконання дозволяють отримати клієнту ефект підфарбованих і об'ємних брів і природний образ через відсутність чіткого контуру, а також можливості коригування результату. Ефект пудровоготатуажу тримається від одного до двох років, що дозволяє жінкам постійно змінюватися і відповідати новим тенденціям моди.

УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ПРОЦЕДУРИ: ПРОТИПОКАЗАННЯ ТА ПІДГОТОВКА

Абсолютно заборонена процедура татуажу брів, як і будь–якого іншого виду перманентного макіяжу, людям із захворюваннями:

  • СНІД;
  • вірусний гепатит;
  • гемофілія (погане згортання крові);
  • алергія на пігмент;
  • цукровий діабет.


Тим, хто має на бровах бородавки або родимки, процедуру також проводити не можна.

Тимчасові протипоказання:

  • вагітність;
  • годування груддю;
  • менструація;
  • герпес у стадії загострення;
  • пластичні операції, проведені менше 6 місяців назад.


Процес підготовки до процедури нанесення пудровоготатуажу, як і будь-якого іншого, є вкрай важливим етапом, тому що від нього залежить якість самої процедури і результат.

Татуаж бажано проводити на початку або в середині менструального циклу, коли больовий поріг вище і жінка менш чутлива до больових подразників.

Перед проведенням процедури обов'язково проводять алергопробу на пігмент, хоча непереносимість таких речовин зустрічається вкрай рідко.

За 10 днів до проведення татуажу брів необхідно припинити всі косметичні процедури (сеанси масажу, мезотерапію і т. д.), сонячні і ультрафіолетові опромінення. Також варто припинити обробку шкіри жирними кремами.

За добу до проведення татуажу необхідно повністю відмовитися від вживання будь-яких енергетичних напоїв, які містять кофеїн. Також потрібно виключити зі свого раціону сильно солону і гостру їжу. Протягом доби рекомендується скоротити споживання рідини, щоб зменшити набряклість обличчя після процедури. Вживати алкогольні напої і палити за 24 години до відвідування майстра категорично не рекомендується, так як нікотин і алкоголь можуть знизити дію анестезії.

ДОГЛЯД ЗА БРОВАМИ ПІСЛЯ ПРОЦЕДУРИ

Після перманентного татуажу брів рекомендується наносити тонким шаром на ушкоджену шкіру спеціальні креми та мазі, які сприяють загоєнню постраждалих ділянок шкіри. Однак допускати пересихання шкіри теж не можна, так як вона може потріскатися і знову–таки зіпсувати малюнок.

Що стосується скоринки, то якщо вона все–таки утворилася, необхідно дати їй самостійно зажити і відпасти, на що зазвичай йде не більше тижня. На повне відновлення шкіри зазвичай потрібно місяць-півтора, залежно від віку носія татуажу, стану його здоров'я і самої шкіри.

Крім прямого догляду за татуйованої шкірою, потрібно обов'язково враховувати специфіку пори року, яку ви вибрали для перетворення своїх брів. Так, наприклад, взимку необхідно оберігати татуаж від холоду і вітру, а також захищати корочку від чіпляння за головний убір або шарф. Літо теж має свої особливості в догляді за «свіжим» татуажем: його важливо захищати кепками або панамами від прямих сонячних променів і обробляти сонцезахисними кремами від впливу ультрафіолету. У літню пору також вкрай важливо захищати зону татуажу від попадання поту і пилу. Перманентний макіяж виступає в ролі рятівника під час будь-якої відпустки, тому краще подбати про татуаж хоча б за 30 днів до поїздки.

ПРОЦЕС КОРЕКЦІЇ

Процес корекції спрямований на те, щоб довести до досконалості той результат, який був отриманий в ході проведення основної процедури татуажу. Він проводиться не раніше 21 дня. Якщо провести корекцію раніше, вона може виявитися не просто неефективною, а на додачу ще й зіпсувати первісний результат.

Корекція покликана для того, щоб продовжити життя татуажу, зафіксувати результат першої процедури або ж змінити його, зробивши колір більш-менш насиченим і рівномірним.

Майстри татуажу салону краси «Метаморфоза» зроблять Вам природне і ніжне доповнення до вашого образу.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Пудровий татуаж брів 3000
Пудровий татуаж брів
Татуаж губ 3000
Permanent lips
Татуаж повік 3000
Permanent eyelids
Корекція 1500

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google