ТАТУАЖ ГУБ: ЩО ПОТРІБНО ЗНАТИ

Сучасна косметологія дозволяє коригувати недоліки зовнішності на найвищому рівні. Серед процедур однією їх найпопулярніших є перманентний макіяж губ. Так звана «незмивна косметика» допомагає заощадити дорогоцінний час, грошові кошти і при цьому залишатися привабливою незалежно від часу доби та інших обставин.

Татуаж губ прикрашає обличчя протягом декількох років, позбавляючи від необхідності постійно підфарбовувати губи. Татуаж губ – це певною мірою прекрасна альтернатива пластичної хірургії, так як з його допомогою можлива корекція асиметрії губ, маскування шрамів або рубців. Такий макіяж губ дозволяє візуально збільшити губи або зробити їх тоншими, збільшити яскравість, завдяки чому губи стануть більш привабливими.

Татуаж губ – це введення під верхній шар епідермісу натуральних барвників за допомогою приладу, оснащеного тонкою голкою. Використання природних барвників без штучних ароматизаторів, консервантів і інших добавок, зводить до нуля ймовірність появи алергічних реакцій.

ВИДИ І МЕТОДИ ТАТУАЖУ ГУБ

В даний час перманентний макіяж губ виконують за допомогою цілого ряду технік.

Виділення контуру губ – цей метод вважається, мабуть, самим простим. Його використовують, як правило, для корекції форми.

Виділення контуру губ з розтушовуванням – дає ефект помади, роблячи колір губ більш «гармонійним», а самі губи більш привабливими.

Татуаж губ 3D – один з найскладніших методів. Цей спосіб робить губи дуже яскравими. Процедура татуаж губ 3D передбачає поєднання декількох відтінків кольорів. У підсумку цей мікс додає губам об'єму, що не під силу іншим видам татуажу. Такий перманентний макіяж губ теж бореться з вадами, ховаючи рубці / шрами.

«Натюрель». Мета цієї техніки – додати колірної насиченості губ без коригування контуру.

«Акварельний» метод підходить для всіх жінок, для його застосування немає вікових обмежень. Результат акварельного татуажу– більш соковитий відтінок губ.

Перманентна помада – це найпоширеніша методика в області сучасного татуажу. З нею посмішка стає яскравою і виразною.

ЯК ПРОХОДИТЬ ПРОЦЕДУРА?

Майстер перманентного макіяжу, в першу чергу, бере до уваги побажання клієнтки щодо форми і обраного відтінку губ. А потім приступає до чітких послідовних дій –ескізування і нанесення татуажу.

Спеціаліст олівцем обраного кольору завдає на губи ескіз татуажу– окреслює контур і розтушовує, заповнюючи кольором до певної міри.

Майстер обговорює з клієнткою отриманий варіант, вносить виправлення, якщо потрібно.

Майстернаносить на губи клієнтки спочатку дезінфікуючий засіб, а потім знеболюючий крем. Слід зазначити, що бувають випадки, коли жінки, які володіють високим больовим порогом, мужньо переносять процедуру, обходячись без місцевої анестезії. Під верхній шар епідермісу в місці ескізу за допомогою апарату з тонкою голкою майстер починає вводити пігмент.В кінці процедури робоча область обробляє протизапальними засобами. Татуаж губ – процедура хоч і косметична, але досить травматична для шкірного покриву, з огляду на порушення його цілісності. Тому легка ступінь кровоточивості в ході операції і після неї вважається нормальним явищем (особливо при близькому розташуванні судин до поверхні).

РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО ДОГЛЯДУ ЗА ТАТУАЖЕМ ГУБ

Беручи до уваги специфіку цієї косметичної процедури, не потрібно лякатися наслідків, які майже завжди виникають після татуажу і вносять певний дискомфорт. Одразу після процедури шкіра губ і область навколо них сильно червоніє, з'являється припухлість або подразнення. Другий день після нанесення перманентного макіяжу на губи утворюється скоринка, видаляти самостійно яку не можна.

Через два-три дні кірочка зійде сама. Майстер призначає антисептичні та ранозагоювальні засоби для змащування губ після татуажу протягом певного періоду часу.

До і після процедури протягом 7 днів треба приймати противірусні препарати, щоб уникнути загострення орального герпесу. Найчастіше призначають ацикловір в таблетках.

У перші дні після нанесення перманентного макіяжу забороняється відвідувати солярій, лазню, сауну, використовувати косметичні засоби для губ. Застосування декоративної косметики краще відкласти до повного відновлення шкіри губ.

Період загоєння губ після татуажу триває близько 14 днів. Остаточний колір губ проявиться лише через місяць.

Зробіть татуаж губ у салоні краси «Метаморфоза» і Вистанете прекраснішою та позбавите себе від необхідності підфарбовувати губипротягом декількох років.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Пудровий татуаж брів 3000
Пудровий татуаж брів
Татуаж губ 3000
Permanent lips
Татуаж повік 3000
Permanent eyelids
Корекція 1500

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google