ПРОКОЛЮВАННЯ ВУХ: ШВИДКО, БЕЗПЕЧНО І БЕЗ БОЛЮ

 

 

Юні леді та зрілі жінки завжди робили все, щоб бути ще гарнішими і ловити на собі захоплені погляди протилежної статі. Одна з таких прикрас – сережки. В старовину жінки проколювали собі вуха самостійно. Інша річ – наші часи. Сьогодні проколювання вух краще довірити досвідченим фахівцям. Саме такі працюють у салоні краси «Метаморфоза». Наші майстри чудово знають всі нюанси цього делікатного процесу і захистять Вас від можливих ускладнень.

 

ПРОКОЛЮВАТИ ВУХА МОЖНА З 6 МІСЯЦІВ

 

 

Сучасна дівчина чи жінка без сережок – рідкість. Дехто для підтримки певного іміджу та стилю носить навіть по декілька штук одразу. Зрештою, проколювання вух – один з видів пірсингу.

 

Сучасна косметологія пропонує безліч способів, щоб зробити проколювання вух безболісним і безпечним. Для цього використовується спеціальний інструмент – так званий пістолет. Він дає можливість одночасно зробити прокол та вставити сережки-голки. Така процедура гранично гігієнічна, а ймовірність занесення інфекції у ранку зведена до мінімуму. Так можна проколювати вуха навіть дитині, яка досягла шестимимісячного віку.

 

Процедура проколу вух у салоні «Метаморфоза» дуже проста, повністю стерильна і абсолютно безпечна. Наші професійні майстри зроблять це настільки акуратно, що Ви зовсім не відчуєте болю. Вони підкажуть Вам, як правильно доглядати за мочками вух після процедури. Так вдасться уникнути ускладнень.

 

ЩО ВАРТО ЗНАТИ

 

 

Ось декілька рекомендацій із проколювання вух від майстрів салону «Метаморфоза». Прислухайтеся до них – і носіння сережок принесе Вам тільки радість:

 

 

    • носіть сережки, які Вам вставили під час проколу, від одного місяця до півроку;

 

    • відмовтеся від відвідин сауни чи лазні три доби;

 

    • протирайте мочку вуха засобами з вмістом спирту двічі на день;

 

    • коли мине 48 годин після проколу, робіть сережками-голками характерні прокручування в різні сторони один раз на добу


 

 

ЧЕРЕЗ 30 ДНІВ МОЖНА ЗМІНИТИ СЕРЕЖКИ

 

 

Запасіться терпінням. Спершу доведеться докласти трохи зусиль, адже процес загоєння – новий для Вас. Якщо не впораєтеся самостійно – зверніться до майстра, який проколював Вам вуха.

 

Через тридцять днів Ви уже зможете одягнути інші сережки. Вибір – за Вами. Вони можуть бути будь-якого розміру та форми. Якщо ж Вам сподобалися сережки-голки, продовжуйте їх носити далі. Тільки спершу продезінфікуйте спиртом або спиртовмісним лосьйоном.

 

Якщо впродовж місяця після проколу у Вас виникли запальні процеси або інші неприємні відчуття, негайно скористайтеся протизапальним засобом. Під час протирання він повинен обов`язково потрапити в канал – саме там починається запалення. Якщо через два дні воно не зникне, зніміть сережки-голки і якомога швидше зверніться до фахівця.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Проколювання вуха 2 точки пістолет/голка 500/600
Pirsing Ears
Проколювання вуха 1 точка пістолет/голка 350/500
Проколювання носа пістолет/голка 400/500
Pirsing Nose
Проколювання хряща вуха пістолет/голка 400/600
Проколювання пупка 800

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google