ПРАВИЛЬНА ЗАСМАГА: 10 ПРАВИЛ ЗАСМАГИ У СОЛЯРІЇ

Зовсім недавно відвідування солярію сприймалося як щось далеке і недосяжне, яке прийшло до нас з голлівудських фільмів. У наш час, як правильно засмагати в солярії, знає більшість сучасних людей. Це відмінна заміна дорогим поїздкам на море, яку до того ж можна дозволити собі не тільки у відпустці. Поєднуючи ці два види засмаги, можна цілий рік підтримувати шкіру привабливо загорілою і здоровою. І що таке жіноча краса, ви будете знати не з чуток. 

Схильність кожної людини до засмаги індивідуальна. Все залежить від фототипу шкіри. Не намагайтеся засмагати під «штучним сонцем» масованими дозами й одразу. Головне правило тут – поступовість. Перш ніж вирушати у солярій, бажано порадитися з професіоналом. Фахівець допоможе Вам скласти індивідуальний графік процедур, оптимальне збільшення кількості хвилин та їхню періодичність. Пам’ятайте: один із найточніших індикаторів користі солярію - ваше самопочуття. Прислухайтеся до свого організму – і засмага піде вам лише на користь. Ви завжди будете молодими, красивими та здоровими.

10 ПРАВИЛ ЗАСМАГИ У СОЛЯРІЇ

  1. Якщо ви раніше не засмагали і в солярії уперше, почніть з мінімальної кількості хвилин. Оптимальна тривалість першого сеансу – від чотирьох до п’яти хвилин. Згодом його можна збільшувати на дві хвилини. Усе залежить від вашого типу шкіри. Аби отримати гарну засмагу знадобиться близько шести сеансів. Надалі потрібно повторювати процедуру раз на тиждень. Засмагати у солярії можна не частіше одного разу на два дні.
  2. Не забудьте шапочку для захисту волосся (можна придбати у салоні). Ультрафіолетове проміння руйнує його структуру. Волосся втрачає блиск, тьмяніє і стає ламким. Також зніміть усі прикраси. Не варто приймати душ одразу після процедури.
  3. Просто заплющити очі в солярії недостатньо. Повіки не захистять вас від ультрафіолету. Для цього потрібно скористатися захисними окулярами. Наші очі дуже чутливі.
  4. Для засмагиу соляріях є спеціальні засоби – креми та лосьйони. Косметика для штучної засмаги відрізняється від косметики, яку ви використовуєте для засмаги під природним сонцем. Креми для засмаги в солярії зволожують шкіру і захищають її від пересихання та надають їй рівномірну засмагу. Наносити їх слід безпосередньо перед процедурою.
  5. Не забувайте й про шкіру обличчя. Вона – надзвичайно ніжна і чутлива. Протріть обличчя зволожуючим лосьйоном без вмісту спирту, а губи змастіть бальзамом чи гігієнічною помадою. Верхня частина тіла краще засмагатиме у вертикальному солярії, ноги та стегна – у горизонтальному. Причому в обох варто чергувати процедури.
  6. Якщо ви збираєтеся у солярій, відмовтеся у цей день від усіх косметичних процедур. Після сеансу штучної засмаги на шкіру треба нанести спеціальний зволожуючий крем або лосьйон.
  7. Перед відвіданням солярію не можна наносити на обличчя макіяж. Не виняток – навіть губна помада. Не варто користуватися парфумами, дезодорантами та ароматичними маслами. Перед сеансом під «штучним сонцем» бажано не вмиватисямилом. Воно порушує кислотний шар і позбавляє шкіру природної ліпідної змазки. У такому випадку загроза опіків– вища.
  8. Перед солярієм бажано не ходити у сауну. Це загрожує опіками шкіри. Також будьте обережні з прийомом ліків (особливо антибіотики). Певні медикаменти підвищують чутливість шкіри і навіть можуть призвести до сонячної алергії.
  9. Не варто піддавати прямому опроміненню ніжні ділянки шкіри. Жінкам потрібно захищати родимки і груди. У салоні можна придбати спеціальні наклейки –стікіні. Вони зручні у використанні, не залишають контурів і головне – не створюють відчуття дискомфорту.
  10. Солярій одразу активізує роботу багатьох функцій організму. Тому після процедури бажано трохи посидіти й перепочити. А заодно – випити трав’яного чаю або соку з вітаміном С.




ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Солярій ERGOLINE PRESTIGE 11001 хвилина (горизонтальний) вул. Театральна, 23 37
Solarium ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 minute (horizontal)
Солярій ERGOLINE LOUNGE TURBO POWER 1 хвилина (вертикальний) вул. Театральна, 23 32
Solarium ERGOLINE LOUNGE TURBO POWER 1 minute (vertical)
Солярій ERGOLINE PRESTIGE1100 1хвилина (горизонтальний) вул. Панча, 5 37
Solarium ERGOLINE PRESTIGE 1000 1 minute (horizontal)
Солярій ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 хвилина (горизонтальний) вул. Перфецького, 2а 37
Solarium ERGOLINE PRESTIGE 1100 1 minute (horizontal)

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google