Нарощення волосся

Один із способів кардинально змінити свій образ – наростити волосся. Адже всього за кілька годин зі скромної дівчини ви перетворитеся на яскраву довговолосу красуню.

Щоб досягнути бажаної довжини волосся, потрібно чекати декілька років, а от, довірившись майстру салону краси «Метаморфоза», можна стати володаркою розкішного волосся буквально за кількагодин. Оскільки таке чудове перетворення залишиться секретом між вами і вашим майстром, можна справити незабутнє враження на друзів, колег і, звичайно, на кохану людину, якому, напевно, як і всім іншим чоловікам, дуже подобається довге жіноче волосся.

Стилісти-перукарі салону краси «Метаморфоза» пропонують Вам гарячу технологію з кератиновими капсулами

Ця технологія є однією з найміцніших і найбільш надійних, оскільки кератин не боїться жодних засобів для укладки та догляду за волоссям.

Середній термін носіння волосся 3-4 місяці, після чого можна зробити перерву або повторити нарощування.

Нарощені пасма волосся кріпляться за допомогою плоских капсул. Це дозволяє, на відміну від інших технологій, нарощувати волосся не тільки в нижній потиличній зоні та скроневих частинах, але практично до проділу. Що дає абсолютно природний ефект і дозволяє робити нарощування на волосся довжиною від 20 до 70 см. Нарощування волосся займає не більше 3-х годин.

Плоскі капсули не відчутні при дотику і не помітні візуально. Кожне пасмо волосся кріпиться унікальним матеріалом – кератином, який не завдає шкоди волоссю і робить процедуру нарощування простою та безпечною.

Зверни увагу! Експерти салону краси «Метаморфоза» рекомендують обрати саме цю технологію нарощування, якщо ти любиш плавати в басейні, відвідуєш сауну або збираєшся на морський курорт.Стилісти нашого салону для нарощування волосся за цією технологією обирають матеріали італійської фірми EuroSo.Cap.

Будь неперевершеною з салоном краси «Метаморфоза».





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Нарощування капсульне (1 капсула) 45
Extension capsular (1 capsule)
Зняття нарощеного волосся 1500
Removal of extension hair

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google