«Нанопластика»

Інноваційна послуга

Перевірена на практиці, ефективна методика випрямлення волосся та надання йому здорового вигляду. Кучеряве, сплутане, неслухняне волосся після проведення процедури нанопластики стане прямим, пружним та неймовірно блискучим.

УНІКАЛЬНИЙ СКЛАД

Проводиться нанопластика волосся спеціальним складом, у якому відсутній формальдегід. При нанопластиці немає різких запахів, печіння, неприємних відчуттів. Основний склад засобу – це амінокислоти, гідролізований кератин, колаген, також  протеїни пшениці, шовку, олії та інші корисні добавки. Такий догляд безумовно є безпечним, може застосовуватися під час вагітності та в період лактації.

Особливості технології нанопластики

 

Препарати для нанопластики максимально насичені корисними речовинами і доповнені безпечними хімічними елементами, які допомагають проникати всередину кожної волосини, взаємодіючи на клітинному рівні. Тим самим структура волосся стає міцною, поживні речовини вбудовуються і оздоровлюють зсередини. Такий підхід непросто маскує огріхи догляду за волоссям, а й безпосередньо його лікує та створює візуально красивий ефект.

Нанапластику волосся бажано проводити в перевіреному салоні. Спеціалісти салону краси «Метаморфоза» знайомі з усіма нюансами та процесами проведення послуги. Наші майстри дадуть професійну оцінку стану вашого волосся, підберуть максимально потрібний склад, час, температурний режим впливу.

Важливо! Варто врахувати, що при проведенні процедури колір волосся може освітлитись, тому фарбування краще відкласти на тиждень. Препарати для даної процедури багаті амінокислотами, під дією температур проникають в кортексний шар волосини. Кислота починає впливати на пігмент барвника, виводячи його назовні. Тому основний колір освітлюється на 1-3 тони.

 

Чим відрізняється нанопластика волосся від кератинового випрямлення

 

Різниця полягає, тільки у відсутності формальдегіду з його похідними. Що робить нанопластику волосся більш безпечною послугою, що не викликає алергічні реакції.

У країнах Євросоюзу формальдегід під забороною, а в США перукарі зобов’язані попереджати клієнтів про присутність даного елементу у препараті. Тому при виконанні кератинового випрямлення, слід неухильно виконувати ряд заходів щодо безпечного застосування.

Нанопластика – це оздоровлююча процедура з ефектом випрямлення локонів від 60 до 100%, а кератинове випрямлення у свою чергу глибоко проникає, відновлює і завжди випрямляє на 100%.

 

Рекомендації після процедури нанопластики волосся

 

 

Спеціалісти рекомендують не мити голову добу. Зберегти корисні мікроелементи, якими наситили волосся під час процедури, допоможе безсульфатний шампунь і кондиціонер, який ви також можете придбати в салоні «Метаморфоза». Добре промивайте близько коренів, волосся по довжині краще сильно не терти, а акуратно полоскати. Обов’язково потрібно використовувати маску після миття.

Нанопластика – це перевірена на практиці, ефективна методика випрямлення волосся. Кучеряве, сплутане, неслухняне волосся після процедури стане прямим, пружним, здоровим та неймовірно блискучим.

Ефект випрямлення триває від 3 до 6 місяців. На довготривалість процедури можуть впливати різні чинники:                

  • склад, який використовував майстер;
  • правильне виконання технології;
  • структура вашого волосся;
  • догляд спеціальними засобами після процедури.




ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Нанопластика 1 довжина 4000
Нанопластика 2 довжина 5000
Нанопластика 3 довжина 6000

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google