КРІОРЕКОНСТРУКЦІЯ ВОЛОССЯ

 

 

Абсолютне ноу-хау світового перукарського ринку, прорив в області відновлення волосся! 

У чому суть? 

Процедура відновлення волосся проводиться за допомогою: 

  • професійної системи реконструкції HAIR.TOXX TREATMENT (шампунь + маска + сироватка з гіалуроновою кислотою і запатентованим ліпофільним комплексом);
  • професійної праски для волосся із замороженими пластинами.

 

ПРОФЕСІЙНА СИСТЕМА РЕКОНСТРУКЦІЇ HAIR.TOXX

 

 

Система складається з трьох кроків:

1. делікатно очищаючий шампунь;

2. тонізуюча сироватка;

3. маска.

 

ПРОДУКТИ БРЕНДУ HAIR.TOXX

Це ідеальне поєднання натуральних інгредієнтів, ультрасучасних розробок в області виробництва засобів по догляду за волоссям і найактуальніших досліджень в питанні здоров`я та відновлення волосся.

У основі кожного продукту тільки натуральні компоненти з самого серця Амазонки. Олія асаї, гіалуронова кислота, унікальний ліпофільний комплекс – усі ці компоненти забезпечують глибоке та повноцінне відновлення навіть самого пошкодженого волосся.

 

Ліпофільний комплекс Hair.Toxx виконаний з колагенової мембрани, покритої білком. Його малий розмір та полярність дозволяють ліпофільному комплексу проникати глибоко у волокна волосся, аж до рівня окремих клітинних мембран. Таке глибоке проникнення дозволяє сироватці, що входить в систему кріореконструкції, активно взаємодіяти з оліями  присутніми в капілярних структурах волосся. У поєднанні з високим рівнем необхідних вітамінів (забезпечуються плодами асаї) цей процес призводить до повної багаторівневої реконструкції навіть найсерйозніших ушкоджень. 

Гіалуронова кислота, що також входить до складу сироватки системи Hair.Toxx, глибоко проникає в кортекс волоса, насичуючи волос вологою зсередини, зволожуючи і відновлюючи його природну гідрофобність.

Більше того, продукти лінії Hair.Toxx багатофункціональні та можуть бути використані не лише як самостійні засоби для процедури відновлення і реконструкції волосся, але також і в якості PLEX- системи: захисту при знебарвленні, фарбуванні,  проведенні процедур по хімічній завивці та випрямленню кератином волосся.

Продукти лінії не лише захищають волосся від ушкоджень (природних і хімічних), але також відновлюють зруйновані волокна кутикули волоса після агресивної дії хімічних процедур.

 

ICE COLD TREATMENT FROZEN FLAT IRON 

 

Інноваційний Frozen Flat Iron (кріопраска) кращий спосіб "заморозити" пошкоджене волосся.

Використання холодної праски значно підвищує ефективність процедур реконструкції волосся з використанням продуктів Hair.Toxx Treatment, низька температура створює "щит" навколо волосся, заморожуючи поживні речовини на молекулярному рівні.

ЯК ПРАЦЮЄ СИСТЕМА КРІОРЕКОНСТРУКЦІЇ:

 

 

Завдяки застосуванню Frozen Flat Iron:

  • прискорюється перенесення корисних поживних компонентів безпосередньо в глибокі шари волоса;
  • збільшується "потенціал поглинання" волосся, що забезпечує ультра вбирання цих компонентів;
  • відбувається фіксація корисних речовин в кортексі волоса під дією низьких температур.

 

Результат: здорове, блискуче і гладке волосся, повністю відновлене зсередини, при цьому без термічного пошкодження.



Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google