ЖІНОЧІ СТРИЖКИ І УКЛАДКИ

Незрівнянна Софі Лорен любила говорити: «Зачіска впливає на те, як складається день, а там – і життя». З цим важко не погодитися.

Вдало підібрана стрижка може кардинально змінити вашу зовнішність. Тому процес вибору нової зачіски – винятково важливий. До нього необхідно підходити дуже серйознота відповідально.

Не будемо приховувати: актуальних варіантів зараз – безліч. Усі вони дуже багатогранні. Щоб не загубитися серед усього цього розмаїття і обрати саме те, що Вам потрібно, бажано звернутися до справжніх професіоналів. Стилісти салону краси «Метаморфоза» із задоволенням запропонують Вам останні модні тенденції стрижок та зачісок. З нами Ви станете модною, яскравою і незрівняною.

Досвідчені стилісти салону «Метаморфоза» завжди зможуть підібрати саме ту зачіску, яка якнайкраще личитиме Вашого образу, підкреслить Вашу вдачу і темперамент, пасуватиме до типу волосся та обличчя, а також розставлять найбільш виграшні для Вашої зовнішності стилістичні акценти.

КОРОТКІ СТРИЖКИ: МОДНО, ПРОСТО І ЗРУЧНО

Короткі стрижки вирізняються особливим шармом. Вони чарівні, зворушливі і по-своєму оригінальні. Ви – одна із тих щасливчиків, яким короткі стрижки до лиця? Тоді Вам дуже пощастило! Адже короткі стрижки не тільки модні, а й максимально прості та зручні у догляді.

Стрижка каре – доказ, що класика ніколи не виходить з моди. Вона повертається кожного сезону. Щоправда, оновлена та доповнена новими цікавими елементами таоновленими деталями.

Стильні недбалі, немов скуйовджені вітром, укладки додадуть Вашому образу індивідуальності та «родзинки». Ви станете по-справжньому неповторною. Не поступаються позиціями у цьому сезоні і короткі градуйовані стрижки. Їхня багатошарова структура дозволяє створювати безліч красивих модних укладок, граючись з текстурою і формою стрижки.

ТРОХИ ЕКСТРАВАГАНТНОСТІ НЕ ЗАВАДИТЬ

Залежно від настрою, стилю одягу та ситуації Ви можете використовувати різні техніки вкладання градуйованої стрижки. Так можна створити будь-який образ. Сьогодні Ви – стримана і водночас романтична леді, завтра – зухвала кокетка, а ще через день – максимально природна не без натяку на ранкову недбалість.

Ви – шанувальниця екстравагантних зачісок? Тоді це те, що Вам потрібно. Короткі стрижки з гламурними довгими гривками, які спадають на обличчя, створені спеціально для Вас! Модна довга гривка може бути текстурованою або, навпаки, ідеально гладкою.

Актуальні цього року і короткі стрижки з піднятими акцентованими гривками. Причому зачесана наверх гривка може бути досить короткою або довгою, зафіксованою лаком. Вибір – за Вами. Ідеально гладке біля кореня волосся, поєднане з пишними кучерями на кінчиках, – чудовий варіант модної вечірньої зачіски на основі короткого каре.

«ГРАДУЮВАННЯ» ДЛЯ НОВОГО ОБРАЗУ

Стрижки та зачіски середньої довжини незмінно популярні серед жінок різного віку і стилів. Це – безпрограшна «золота середина». Середня довжина якнайкраще підходить для різних типів волосся та форм обличчя. Окрім того, вона дозволяє досить легко змінювати образ, чергуючи різні укладки та стрижки.

Вам хочеться змін, але поки що не кардинальних? Є безліч способів, за допомогою яких перукарі-стилісти салону краси «Метаморфоза» допоможуть оновити Ваш образ та внести у Вашу зачіску свіжі модні акценти.

Спробуйте «розшарування» стрижки. Мабуть, це найпростіший варіант, що миттєво оновить Вашу зачіску. При цьому не доведеться жертвувати довжиною волосся. Навіть найлегше ступінчасте або каскадне градуювання Вашої стрижки надасть додаткові можливості для моделювання стильних зачісок та укладок.

Всіма улюблене каре на волоссі середньої довжини широко представлене в модних колекціях сезону цього року. Його доповнюють найрізноманітніші стильні акценти. Незрівнянне класичне пряме каре на бездоганно гладкому і блискучому волоссі як завжди поза конкуренцією. Справжній хіт цього сезону – креативне каре з легкою взлохмоченністю верхніх пасом. Це чудова альтернатива для будь-якої події: чи то звичайний пікнік, чи світський раут.

РОЗКІШНИЙ «КАСКАД» ДЛЯ ДОВГОГО ВОЛОССЯ

«Поліровані» і градуйовані зачіски боб, а також їхні ультрамодні «взлохмочені» варіації однаково актуальні в новому сезоні. За умови професійного виконання вони виглядають просто неперевершено!

Чудове рішення для волосся середньої довжини – укладки в стилі «гранж». Це модно і креативно. Ефект невимушеної недбалості і хаотичності пасом можна створити на основі будь-якої стрижки середньої довжини. Головне, щоб така зачіска відповідала Вашим смакам.

Власниці довгих локонів – безперечні фаворитки цьогорічної моди. Адже на піку популярності романтичні жіночні зачіски на довгому волоссі. Навряд чи знайдеться хоча б одна володарка довгого волосся, яка не мріяла приміряти на собі шикарну каскадну стрижку.

Вдало підібрана стрижка «каскад» на довгому волоссі виглядає просто розкішно. Дуже важливо правильно підібрати форму каскадної стрижки, а також вид та інтенсивність градуювання. Воно залежить від довжини, густоти та структури волосся і, звісно, від типу і форми обличчя.

РОМАНТИКА ТА ПІДКРЕСЛЕНА ЖІНОЧНІСТЬ

Особливість нового сезону – повернення гривки. Вона може бути будь-якої довжини і форми. Що ще може освіжити звичний образ? Головне, щоб гривка пасувала до Вашої зачіски, її форми та довжини.

Створення різноманітних хвилястих текстур на довгому волоссі – один з найпростіших способів весь час змінюватися і виглядати інакше. Причому без особливих зусиль. Романтика та підкреслена жіночність дуже актуальні. Ви можете зупинитися на строгих кучерях, обрати м'які і легкі локони, невимушені хвилі з ефектом легкої недбалості або стильне поєднання гладких коренів і завитих кінців волосся. Урізноманітнюйте свій образ хвостиками, косами і плетінням. Вони міцно утримують свої позиції в цьому сезоні.

Професійні майстри салону краси «Метаморфоза» допоможуть Вам створити неповторний образ. З нами Ви виглядатимете «дорого» та стильно. Пам'ятайте, основна запорука успіху будь-якої зачіски чи стрижки – здорове, доглянуте волосся, його модний колір, блиск і життєва сила.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Жіноча стрижка (миття і маска L’OREAL, укладання) 1--3 довжина 700-1000
Дитяча стрижка (0-6 років) 350
Children Haircut (0-6 year)
Чоловіча стрижка (миття і сушка) 400
Male Haircut
Камуфляж сивини у чоловіків+стрижка 650
Camouflage gray hair in men
Стрижка гривки 200
Forelock
Миття волосся шампунем L’OREAL 100
Washing (shampoo L’OREAL)
Маска L’OREAL 100
Mask L’OREAL
Укладання волосся (миття і маска L’OREAL) 500-700
Styling (washing, mask L’OREAL)
Укладання нарощеного волосся (миття і маска L’OREAL) 700-900
Styling extension hair (washing, mask L’OREAL)
Укладання з накруткою волосся на щипці (миття і маска L’OREAL) 500-700
Styling with hair wave on hair tongs (washing, mask L’OREAL)
Накрутка на щипці(додатково при фарбуванні чи стрижці) 300
Hair wave on hair tongs
Вирівнювання волосся Steam Pood (миття і маска L’OREAL) 350
Hair straightening Steam Pood(washing, mask L’OREAL)
Вирівнювання волосся (додатково при фарбуванні чи стрижці) 300
Hair straightening (Hair iron)

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google