ЧОЛОВІЧІ СТРИЖКИ ТА УКЛАДКИ: НАЙАКТУАЛЬНІШІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ВАРІАНТИ

Чоловічі стрижки та укладки, як і жіночі, бувають буденні та святкові. Вони можуть належати до різних, часто кардинально протилежних стилів. Одним подобається класика, іншим – ретро. Хтось є прихильником авангарду, спортивного стилю чи, наприклад, елементів креативу. Продовжувати можна безкінечно.

Вибір чоловічої стрижки залежить від багатьох складових: структури волосся, звичок, професії і готовності клієнта до експериментів.

ВІД РЕТРО ДО КРЕАТИВУ

Молодь, як правило, віддає перевагу спортивному стилю. «Їжачок» – максимально проста і зручна чоловіча стрижка. Авангард (скуйовджене волосся, рвані лінії і торжество свободи в зачісці) підкреслить Вашу незалежність і впевненість у собі. Чоловічі стрижки та укладки для ділових людей – це, без сумніву, класика. Якщо у Вас – творча професія, не варто відмовлятися від креативу. Напрямок ретро до душі «стилягам», а також тим, кому цей стиль пасує.

Якщо Вам ніколи відстежувати актуальні чоловічі стрижки та укладки, зупиніться на класиці. І не прогадаєте. Вона, як відомо, завжди в моді. Коротко підстрижене волосся довго зберігає форму і виглядає акуратно незалежно від обставин. Така чоловіча стрижка – універсальна. Вона завжди вдала та охайна.

СТРИМАНА КЛАСИКА ЧИ ТРОХИ ХАОСУ?

Подовжені чоловічі стрижки виглядають просто приголомшливо на кучерявому волоссі. Хвилі надають їм бажаного об’єму. А підкреслений легкий безлад виглядає невимушено і природно. Він ідеально передає модну тенденцію на кшталт «щойно з ліжка». Однак і тут є одне «але». Часто така стрижка, точніше укладка, не відповідає загальноприйнятим нормам ділового етикету. В таких випадках краще не ризикувати і обрати іншу, доречнішу зачіску. Наприклад, вкорочене волосся, коли від локонів залишаються тільки стримано-елегантні напівхвилі. Надаючи об'єм, вони не створюють хаосу.

Втім,  далеко не всі представники сильної статі готові щодня розчісувати і вкладати довге волосся, підрізати посічені кінчики і створювати неординарні укладки. Більшість чоловіків – в душі консерватори і є прихильниками класичних, помірно коротких стрижок. Вони потребують тільки регулярного миття і набувають бажаної форми, висихаючи природним шляхом.

МОДА З ТОЧНІСТЮ ДО НАВПАКИ

Чоловічі стрижки, які залишають волосся середньої довжини, мають чимало варіантів для укладки. Гладко зачесане волосся і прибрана набік гривка упродовж робочого дня і весела «копиця» скуйовдженого від маківки до потилиці волосся ввечері!

Якщо раніше було модно відрощувати довгі пасма на потилиці і коротко стригти волосся над лобом, то тепер все з точністю до навпаки. Сучасні чоловічі стрижки – подовжені гривки при коротко стрижених маківці і потилиці – зараз надзвичайно популярні! Мода на чоловічі стрижки також диктує і недбалу холеність: волосся однакової довжини по всій окружності голови. Така чоловіча стрижка досить довго зберігає доглянутий, акуратний вигляд і водночас зовсім не старомодна.

ГОЛЛІВУДСЬКИЙ ХІТ ДЛЯ МАЧО

Ви не боїтесь експериментів? До Вашої уваги – справжній голлівудський хіт для чоловічих стрижок: помітно відросле волосся піднімається за допомогою фена, засобів для укладки і власних пальців вгору, створюючи на голові художній безлад. Спробуйте і собі! Бунтарський вигляд, який надасть така укладка, перетворить будь-якого чоловіка на справжнього мачо!

Якщо Ви перебуваєте у роздумах і ще не визначилися, яку зачіску обрати, погортайте глянцеві журнали разом із майстрами салону «Метаморфоза». Чоловічі стрижки, які ми Вам підберемо, розбурхають Вашу фантазію!





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Жіноча стрижка (миття і маска L’OREAL, укладання) 1-3 довжина 700-1000
Жіноча стрижка (миття і маска L’OREAL, укладання)
Дитяча стрижка (0-6 років) 350
Children Haircut (0-6 year)
Чоловіча стрижка (миття і сушка) 400
Male Haircut
Камуфляж сивини у чоловіків+стрижка 650
Camouflage gray hair in men
Стрижка гривки 200
Forelock
Миття волосся шампунем L’OREAL 100
Washing (shampoo L’OREAL)
Маска L’OREAL 100
Mask L’OREAL
Укладання волосся (миття і маска L’OREAL) 500-700
Styling (washing, mask L’OREAL)
Укладання нарощеного волосся (миття і маска L’OREAL) 700-900
Styling extension hair (washing, mask L’OREAL)
Укладання з накруткою волосся на щипці (миття і маска L’OREAL) 700-900
Styling with hair wave on hair tongs (washing, mask L’OREAL)
Накрутка на щипці і(додатково при фарбуванні чи стрижці) 300
Hair wave on hair tongs
Вирівнювання волосся Steam Pood (миття і маска L’OREAL) 350
Hair straightening Steam Pood(washing, mask L’OREAL)
Вирівнювання волосся (додатково при фарбуванні чи стрижці) 300
Hair straightening (Hair iron)

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google