ДИТЯЧІ СТРИЖКИ ТА УКЛАДКИ: ОСОБЛИВОСТІ ТА РІЗНОВИДИ

Дітям хочеться гарно виглядати часто навіть сильніше, ніж дорослим. Адже саме в юному віці закладається їхня самооцінка. Від того, наскільки вдалася дитяча стрижка, залежатиме ставлення дитини до самої себе. Тому цю відповідальну місію можна доручити лише найкращим та найдосвідченішим фахівцям.

Дитяче волосся дуже тонке. Ця особливість диктує певні вимоги до дитячої стрижки і професіоналізму майстра. Хороший перукар повинен вміти поводитися з дитиною. А також – знаходити «золоту серединку» між її очікуваннями та уявленням батьків про гарну зачіску. Погодьтеся, це досить непросто!

Процес стрижки повинен нагадувати своєрідну гру, щоб зацікавити маленького клієнта. Не менш важлива і «дитяча обстановка». Іграшки, дружня, невимушена атмосфера заспокоять малечу. Очевидно, що дитині потрібна така стрижка, що не потребує укладки.

«ХЛОПЧАЧИХ» СТРИЖОК БІЛЬШЕ, НІЖ «ДІВЧАЧИХ»

Перукарі-стилісти салону «Метаморфоза» радять обирати прості дитячі стрижки. Вони виглядають легко та природно. Ви будете здивовані, але вибір дитячих стрижок для хлопчиків значно ширший, ніж для дівчаток. Маленькі модниці зазвичай обмежуються каре або рівно підстриженим волоссям. Інша справа – хлопчики. Вони можуть обрати зовсім коротке волосся або завдовжки до плечей (така дитяча стрижка чудово виглядає на кучерявому волоссі), виголити фігурні візерунки на потилиці і скронях або залишити позаду бешкетне пасмо на тлі коротко стриженої верхівки.

Дитячі стрижки мають бути зручними і не суперечити вимогам педіатрів. Гривка у жодному випадку не повинна навіть частково закривати очі, а волосся – плутатися і заважати. Якщо у дитини – довге волосся, не можна сильно затягувати хвостики і косички.

Дитяча стрижка складається з тих самих етапів, що і підрізання волосся у дорослих.

Спершу перукар-стиліст оцінить структуру і стан шевелюри. Потім разом з маленьким клієнтом та його батьками обере оптимальну зачіску. Зазвичай,  достатньо час від часу оновлювати стрижку дитини. Але якщо попереду якесь святкування, то окрім звичайного підрізання волосся знадобиться укладка.

СВЯТКОВА УКЛАДКА ТА ЗАЧІСКА ДЛЯ НАЙМЕНШИХ

Дитячі мрії дуже схожі. Кожна маленька дівчинка хоче перетворитися на прекрасну принцесу, а хлопчик – на супергероя, наприклад, відважного спайдермена чи супермена. Зробіть їхні мрії реальними, звернувшись до фахівців з дитячої стрижки та укладки салону  «Метаморфоза».

Як ми вже зазначили, дитяче волосся – дуже тонке. Тому для укладок використовують спеціальні делікатні засоби. Однак, яким би якісним не був препарат, дитяча укладка – досить недовговічна. Малюки настільки жваві та рухливі, що за декілька годин зведуть нанівець усі зусилля стиліста! Тому дитячу укладку треба робити безпосередньо перед урочистою подією, щоб вона не встигла втратити форму.

Будь-які дитячі стрижки та укладки підвладні майстрам салону краси «Метаморфоза».

Приводьте до нас свою дитину – і ми реалізуємо всі побажання. А головне - новою зачіскою залишаться задоволені всі: і Ви, і, звісно ж, Ваша дитина!





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Жіноча стрижка (миття і маска L’OREAL, укладання) 700-1000
Жіноча стрижка (миття і маска L’OREAL, укладання)
Дитяча стрижка (0-6 років) 350
Children Haircut (0-6 year)
Чоловіча стрижка (миття і сушка) 450
Male Haircut
Камуфляж сивини у чоловіків+стрижка 650
Camouflage gray hair in men
Стрижка гривки 200
Forelock
Миття волосся шампунем L’OREAL 100
Washing (shampoo L’OREAL)
Маска L’OREAL 100
Mask L’OREAL
Укладання волосся (миття і маска L’OREAL) 500-700
Styling (washing, mask L’OREAL)
Укладання нарощеного волосся (миття і маска L’OREAL) 700-900
Styling extension hair (washing, mask L’OREAL)
Укладання з накруткою волосся на щипці (миття і маска L’OREAL) 700-900
Styling with hair wave on hair tongs (washing, mask L’OREAL)
Накрутка на щипці і(додатково при фарбуванні чи стрижці) 300
Hair wave on hair tongs
Вирівнювання волосся Steam Pood (миття і маска L’OREAL) 350
Hair straightening Steam Pood(washing, mask L’OREAL)
Вирівнювання волосся і(додатково при фарбуванні чи стрижці) 300
Hair straightening (Hair iron)

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google