ВЕЧІРНІ ЗАЧІСКИ

Фешн-подіуми диктують нам недбалу природність в укладці волосся. Ця тенденція об’єднує як повсякденні, так і вечірні зачіски. Тобто навіть з довгого волосся можна самостійно зробити красивий, вишуканий варіант для виходу в світ. Головне – обрати те, що якнайкраще підійде саме Вам.

Ви збираєтесь на офіційний захід або дружню вечерю і хочете виглядати ефектно? Але в запасі – обмаль часу? Просто накрутіть волосся, зберіть в модний пучок чи хвіст, або залиште напіврозпущеним з нехитрим плетінням. Стилісти салону краси «Метаморфоза» запропонують Вам найактуальніші образи цього року. Подальший вибір – за Вами!

ВЕЧІРНІ ЗАЧІСКИ З ПЛЕТІННЯМ

Усі дівчата люблять заплести косу. На її основі можна створити багато приголомшливих образів. Але зупинятися на цьому не варто. Перукарі салону «Метаморфоза» є професіоналами в плетінні колосків, французьких або голландських кіс. Наші стилісти часто використовують елементи плетіння у вечірніх зачісках, якими Ви будете дивувати оточуючих.

МАЛЬВІНКИ

Напівзібране вгорі, розпущене внизу. Найсексуальніша зачіска на думку чоловіків – це мальвінка. Вочевидь, знає про це і Анжеліна Джолі. Саме з такою зачіскою її можна побачити на червоних доріжках. Спробуйте і собі.

ВИСОКІ ЗАЧІСКИ

У таких зачісок безліч переваг. Підібравши волосся наверх, Ви відкриєте свою шию і заодно продемонструєте публіці нове кольє чи сережки. Висока зачіска візуально збільшить ріст, що теж не менш важливо.

ЗАЧІСКИ НА ХВИЛЯСТОМУ ВОЛОССІ

Тренди на жіночі зачіски цього року створюють абсолютно нові уявлення про жіночність і елегантності. Особливо стильно виглядають нові зачіски на кучеряве волосся, саме вони стали приводом для натхнення стилістів салону «Метаморфоза». Основою для модних зачісок цього року стала нова версія класики.

АКСЕСУАРИ У ВОЛОССІ

Особливого шарму вечірньому образу додадуть аксесуари. Всі побачать, що Ви продумали кожну деталь. Красива шпилька або обруч підкреслять красу Вашого волосся.

Довжина волосся анітрохи не обмежує нас на шляху до мрії. Точніше, у виборі зачіски. Вирішальну роль відіграє час, який Ви готові витратити на красу, і Ваша фантазія. Звертайтеся до стилістів салону «Метаморфоза» – результати будуть неочікувані та абсолютно приголомшливі! А вихід в світ запам’ятається надовго!





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Коктельна / Вечірня зачіска 700-1000
Evening Hairstyle
Весільна зачіска 1500-2500
Bridal Hair
Пробна весільна зачіска 1500
Trail Bridal Hair

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google