ВЕСІЛЬНА ЗАЧІСКА

Весілля - одна з найурочистіших подій у житті кожної нареченої. Ми хочемо згадувати цей день як один із найщасливіших. Щоб усе вдалося, було красиво, унікально та неординарно, потрібно продумати кожну дрібничку. Зокрема, і правильно обрати весільну зачіску. Це – надважливий крок для створення образу нареченої. Тому в шаленому вирі весільних приготувань не забудьте продумати декілька варіантів зачіски і вдосталь поекспериментувати з професійним майстром.

Як свідчать основні тенденції у зачісках останніх сезонів, легка недбалість – це модно і сучасно. Стилісти салону краси «Метаморфоза» радять нареченим дотримуватися цього тренду. Розпущене волосся, трохи завите в легкі хвилі або недбалі пучки, прикрашене живими квітами – такі укладки виглядають дуже зворушливо і романтично.

РОЗПУЩЕНІ ЛОКОНИ

Розпущені локони і пружні кучері давно у минулому. Провідні стилісти пропонують нареченим приміряти локони: легкі, невимушені та природні. Таку зачіску прикрасить шпилька, діадема або обруч, інкрустований камінням.

ВЕСІЛЬНІ КОКЕТЛИВІ КОСИ

Одна з найпопулярніших зачісок – плетіння. У весільних укладках можна знайти масу варіацій на цю тематику. Стилісти салону «Метаморфоза» радять нареченим легкі у виконанні коси: об'ємний «риб'ячий хвіст», недбалий колосок або стильне поєднання плетіння із розпущеним волоссям. З такою зачіскою замість традиційної фати гармонійно виглядатиме діадема або обруч із живих квітів.

ВЕСІЛЬНА ЗАЧІСКА У ГРЕЦЬКОМУ СТИЛІ

Зачіска Афродіти. Вона чудово підійде нареченим. Такий вибір вдало підкреслить свіжість, чуттєвість та романтичність винуватиці торжества. Існує багато варіантів подібної укладки: пучки, легкі коси, джгути, велика кількість кучерів і локонів. Така зачіска чудово дивиться на короткому та довгому волоссі.

КЛАСИЧНІ ВЕСІЛЬНІ ЗАЧІСКИ

Зачесане назад волосся в низький хвіста бо пучок – безсумнівна класика. Вона навряд чи колись вийде з весільної моди. Саме така зачіска найкраще підходить під незмінний атрибут наречених – фату. Однаково актуальні як гладко зачесане назад волосся, так і трохи розпатлана укладка.

ЗАГАЛЬНІ ПОРАДИ ДЛЯ ВЕСІЛЬНИХ ЗАЧІСОК

  • Не варто кардинально змінювати колір волосся перед весіллям. Адже якщо він Вам не підійде, повернути попередній буде дуже складно.
  • Весільна зачіска завжди виглядає краще на доглянутому волоссі. Тому почніть приготування заздалегідь. За місяць до весілля займіться доглядом за волоссям. Спробуйте відновлюючі процедури для волосся у салоні «Метаморфоза».
  • Перед весіллям краще зайвий раз не підстригатися. Майстер, який буде робити Вам зачіску, за потреби сам Вас підстриже.
  • Зачіска повинна бути добре закріплена. Тоді вона «переживе» усі погодні примхи і залишиться до кінця торжества ідеальною.
  • Оберіть зачіску, яка не буде обмежувати Ваші рухи. Ви повинні почуватися комфортно. Навіщо Вам зайвий дискомфорт в такий важливий день?
  • Обмежтесь мінімумом прикрас: однією, максимум - двома. Не варто використовувати в зачісці все: фату, діадему, квіти, капелюшок, невидимки зі стразами. Оберіть те, щонайкраще доповнить Ваш образ.
  • Обов'язково сходіть на пробну зачіску. Тоді Ви будете певні, що обрана зачіска Вам підходить. Якщо ні, зможете щось змінити. У день весілля часу на це вже не буде. Якщо зачіска Вам не сподобається, настрій зіпсується на весь день.
  • Професійний перукар-стиліст салону «Метаморфоза» – запорука бездоганної зачіски!

ДЕКІЛЬКА СЕКРЕТІВ ПРАВИЛЬНОГО ВИБОРУ ЗАЧІСКИ

  • Темне волосся візуально додає років. Щоб виглядати молодшою, відмовтеся від гривки. Приберіть назад волосся, залишаючи обличчя відкритим.
  • Косички гарно дивляться на світлому волоссі, тоді як у темному – губляться.
  • Кучері на світлому волоссі виглядають красиво лише тоді, якщо у Вас довге і густе волосся.
  • Високим дівчатам краще сказати «ні» об'ємним зачіскам. Натомість зупинитися на класичних зачісках зі спадаючими кучерями.
  • Нареченим з «апетитними» формами підійдуть великі локони. Цей прийом допоможе приховати зайву повноту.
  • Якщо у Вас великі вуха, прикрийте їх волоссям до середини.
  • Якщо у Вас довга шия, закрийте її волоссям. Якщо коротка, навпаки, відкрийте.
  • Тим, у кого - довгий ніс, підійде пишна зачіска з довгою об'ємною гривкою. Не робіть гладкої укладки. Якщо у Вас кирпатий ніс, зачешіть волосся наверх.
  • Якщо у Вас маленький носик, зробіть зачіску з дрібними кучерями без гривки. Тим, у кого - широкий плоский ніс, добре зачесати волосся від обличчя, піднявши його високо над лобом.

ЯК ПРАВИЛЬНО ПІДІБРАТИ ЗАЧІСКУ ДО СУКНІ

 

  • Зачіски з гладким, блискучим волоссям підійдуть до шовкових та атласних суконь.
  • Легкі у виконанні і підкреслено недбалі зачіски чудово поєднаються з платтями з легкого, повітряного шифону.
  • Кучері різної величини – найкраще доповнення до суконь з ніжним мереживом та гіпюром.

 

Не стримуйте політ Вашої фантазії і не бійтеся експериментувати. Тоді Ваша весільна зачіска буде по-справжньому неповторна. Майстри салону краси «Метаморфоза» допоможуть Вам у цьому. Вони запропонують Вам свої варіанти і порадять, як зробити так, щоб зачіска Вам ідеально пасувала.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Коктельна / Вечірня зачіска 700-1000
Evening Hairstyle
Весільна зачіска 1500-2500
Bridal Hair
Пробна весільна зачіска 1500
Trail Bridal Hair

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google