КОСИЧКИ: ЗАЧІСКИ, ЯКІ НЕПІДВЛАДНІ ЧАСУ

Плетіння косичок – дуже популярна послуга у салоні краси «Метаморфоза». Важко повірити, що колись ця зачіска відповідала виключно практичним міркуванням: заплетене  волосся не відволікало жінку від домашніх справ. Тепер все інакше.

Останніми роками майстри перукарського мистецтва приділяють плетінню кіс щоразу більше уваги. Упродовж багатьох століть коси незмінно залишаються на піку моди. Навіть сьогодні вони актуальні. Все, що зазнало змін і вдосконалень з роками–це лише способи їхнього плетіння і вкладання.

Майстри плетіння кіс салону «Метаморфоза» використовують різноманітні техніки для створення зачісок з вигадливих переплетень у кілька пасом: три, чотири, п'ять, шість. Результат приголомшує навіть очікування найвибагливіших  модниць. Без перебільшення, це справжні витвори мистецтва! Такі зачіски одразу виділяють їхню власницю, підкреслюють її індивідуальність, додають «родзинки» загальному образу і блиску волоссю.

 

ПЛЕТІННЯ КІС У САЛОНІ «МЕТАМОРФОЗА»

Плетіння кіс у салоні «Метаморфоза» можна охарактеризувати одним влучним словом: ексклюзив. Наші майстри запропонують Вам багато креативних варіантів плетіння. Вони підберуть таку зачіску, яка буде підібрана персонально саме для Вас.

Якщо у Вас мало часу, не хвилюйтесь. Наші перукарі нададуть Вашому волоссю  вишуканого вигляду. Лише декілька хвилин – і Ваш образ стане довершеним та загадковим.

Коса – це завжди модно, красиво та жіночно. І водночас романтично та практично. Складні переплетіння пасом можуть надати зовнішньому вигляду тієї «родзинки», яка задумана на даний момент або відповідає певній урочистій події. Майстерно вкладене в коси волосся підходить усім представницям прекрасної статі. Вік клієнтки значення не має. Ці унікальні зачіски не підвладні часу. Вони допомагають виразити себе, свій стиль та характер.

Послуги з плетіння кіс у Львові надає більшість салонів, однак далеко не всюди є майстри-професіонали, які досконало володіють цим мистецтвом.

 

ОПТИМАЛЬНА ДОВЖИНА ВОЛОССЯ І ТЕХНІКИ ПЛЕТІННЯ КіС

Вважається, що коса– прерогатива власниць довгого волосся. Насправді це зовсім не так. Цю розкіш можуть також дозволити собі любительки коротких стрижок. Звісно, за винятком ультракоротких варіантів.

Професійне плетіння косичок – це робота з волоссям різної довжини. Інколи для створення деяких особливо красивих зачісок плетуть коси тільки на короткому волоссі.

Зараз існує дуже багато способів плетіння косичок. Не менший вибір і варіантів зачісок з елементами кіс. Осягнути це мистецтво за декілька днів неможливо. Секретам цієї майстерності навчаються роками.

Перукарі салону «Метаморфоза» віртуозно володіють усіма професійними техніками плетіння. Звертайтеся – і ми запропонуємо Вам тільки найкраще. А ще – досхочу фантазуйте. Для майстрів «Метаморфоза» немає нездійсненних завдань.

 

Плетіння канекалонів у салоні «Метаморфоза»

Популярний тренд – зачіска з канекалоном. Її роблять неординарні, творчі особистості, зірки. Зачіска виглядає дуже незвично і яскраво, освіжає образ, допомагає підкреслити індивідуальність або змінити імідж. Ця послуга особливо користується популярністю серед маленьких модниць.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Коктельна/ Вечірня зачіска 700-1000
Evening Hairstyle
Весільна зачіска 1500-2500
Bridal Hair

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google