КЛАСИЧНИЙ ОБРІЗНИЙ МАНІКЮР: «ШВИДКА ДОПОМОГА» ДЛЯ ВАШИХ НІГТІВ

Хіба можна уявити красиву, доглянуту жінку з поганим манікюром? Нігті – це не тільки приманка для чоловічих поглядів, а й показник нашого здоров’я. На жаль, не завжди вони виглядають так, як ми хотіли б.

Манікюр – це чудовий спосіб поєднати приємне з корисним. Зберегти красу та свіжість рук у сучасних умовах дуже складно. Зараз це не примха, а щоденна необхідність. Майстри салону «Метаморфоза» допоможуть Вам у цьому.

Більшість жінок не уявляють свого життя без манікюру. І це не дивно. Лише дана процедура може подарувати красу і здоров'я нашим рукам і нігтям. Причому її слід проводити регулярно.

КЛАСИЧНИЙ МАНІКЮР: КРАСА І ДОГЛЯД

Досвідчений майстер з манікюру може не просто надати нігтям акуратність тапідкоректувати не дуже ідеальну форму від природи.

Манікюр для представниць слабкої статі – це не просто процес покриття нігтів красивим лаком. Це особливий ритуал, який не тільки додає краси рукам і шарму образу, дбає про шкіру та нігті, а й створює особливу ауру. Класичний манікюр в салоні «Метаморфоза» – саме така процедура. Прийдіть і переконайтеся.

Класичний манікюр – це найпопулярніший, перевірений часом метод догляду для краси рук і нігтів. Його прийоми та їхня послідовність розроблялися і вдосконалювалися упродовж багатьох років. Тому сучасні майстри манікюру, пропонуючи класичний метод, гарантують відмінний результат.

ОБРІЗНИЙ МАНІКЮР

Класичний манікюр є найпоширенішим видом манікюру в Україні. Інша його назва – обрізний. Адже кутикула у цьому випадку видаляється за допомогою ножиць або спеціальних щипчиків. Використання "водних" процедур під час цього виду манікюру дозволяє називати його "мокрим".За допомогою такої процедури можна зробити охайними навіть дуже запущені руки. Вона не займає багато часу.

 

ПОСЛІДОВНІСТЬ ВИКОНАННЯ КЛАСИЧНОГО МАНІКЮРУ У САЛОНІ «МЕТАМОРФОЗА»

  1. Повторна обробка дезінфікуючими засобами інструментів, обробка рук майстра та клієнта;
  2. Ретельний огляд рук. Особлива увага звертається на наявність шкірних захворювань;
  3. Зняття лаку з нігтів спеціальною рідиною з вітамінним комплексом;
  4. Надання форми нігтям. Підпилювання – це також надзвичайно важливий процес. Він має свої особливості. Якщо їх не знати, можна зашкодити нігтям. Дуже важлива якість пилок. Їх повинно бути декілька для різних цілей. Наші майстри обирають форму нігтів відповідно до форми та довжини пальців, зовнішності та смаків клієнта. Для вкорочення нігтів використовують кусачки, а для додання їм форми – пилочки. Дуже тонкі нігті вкорочують ножицями з прямими кінцями. Основа для пилок повинна бути картонною або гумовою. Користуватися залізними інструментами не можна! Запам'ятайте: підпилювати потрібно тільки сухі нігті. Якщо вони вологі, то найбільш вразливі і можуть почати розшаровуватися. Уважно поставтеся до вибору форми нігтів. Квадратні нігті прикрасять лише довгі та тонкі пальці. В інших випадках підійде класична овальна форма. Вона універсальна і доречна майже завжди. Підпилювати нігті треба дуже обережно – плавними рухами в напрямку від бічного краю нігтя до середини. Пошкодження шкірочки з бічних сторін нігтя може спричинити запалення;
  5. Ванночки для пом'якшення надшкірочки/кутикули;
  6. Видалення кутикули/надшкірочки нігтьового валика. Надавши нігтям форму, апельсиновою паличкою відсувають надшкірочку і занурюють у теплу мильну воду. На столі для манікюру повинні бути перекис водню, медичний спирт, хлоргексидин. Дрібні порізи і ранки обов'язково обробляються будь-яким дезінфікуючим засобом. Процедура видалення задирок досить делікатна, потребує майстерності і певних навичок у майстра, інакше вони можуть швидко з’явитися повторно;
  7. На кутикулу наноситься живильна олійка, яка масажними рухами втирається в шкіру навколо нігтя і рівномірно розподіляється по всій нігтьовій пластині. Вона швидко загоює щойно оброблені місця і збагачує вітамінами нігтьову пластину;
  8. Ніжний масаж зі зволожуючим кремом;
  9. Покриття нігтів лаком. Спершу наноситься лак-основа. Завдяки цьому головний колір вийде більш рівним та глибоким. Потім потрібно нанести два тонкі шари лаку. І на завершення – закріплювач.

МАНІКЮР ПІД ВАШ СТИЛЬ І СМАКИ


Класичний манікюр – це "швидка допомога" для Ваших нігтів. Не має значення, в якому вони стані. Але якщо Ви хочете підтримувати красу улюблених рук постійно, варто спробувати м'якші види манікюру.

Майстри салону краси «Метаморфоза» з радістю допоможуть Вам у цьому. Вони підберуть гарну форму нігтів і колір покриття індивідуально під Ваш стиль, смаки або спосіб життя. Разом із нами Ваші руки завжди будуть доглянуті та красиві.

Манікюр у салоні «Метаморфоза» складається із цілого комплексу різних приємних та корисних процедур, які гарантують відмінний результат.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Класичний жіночий / чоловічий 350/400
Classic Female / Male
Зняття гель лаку / Зняття без наступного покриття 150
Removing gel polish / Removing without the next coating
Покриття гель лаком LECHAT, ATICA / LUXIO 300
Покриття гель лаком LECHAT, ATICA / LUXIO
Френч 150
French
Декоративний дизайн (ціна за 1 нігтик) від 100
Nail Art (price for 1 nail)
Вирівнення нігтьової пластини 100
Alignment of the nail plate
Зміцнення натуральних нігтів система IBX 300
Strengthening with system IBX
Покриття лаком 100
Покриття лаком
лікувальне покриття 100

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google