Унікальна програма «Абсолютне щастя для волосся»

 

 

 Салон  краси «Метаморфоза» представляє вам унікальну програму «Абсолютне щастя для волосся» з косметикою преміум-класу японського бренду Lebel (Лейбл), якій під силу повернути красу і силу дуже пошкодженому  волоссю!

Це інноваційна програма,, аналогів якої не існує. Це продуманий професійний догляд, спрямований на глибоке і повне відновлення пошкодженого волосся та оздоровлення шкіри голови.

 

Переваги програми відновлення «Абсолютне щастя для волосся» від Lebel

 

  • результат не змусить себе чекати - ви будете захоплюватися своїм доглянутим, пружним, гладким і шовковистим волоссям вже виходячи з салону
  • косметика Lebel, що використовується  для проведення догляду, не містить в своєму складі шкідливих хімічних компонентів, вона заснована на рослинних екстрактах і корисних речовинах природного походження
  • тільки завдяки догляду від Lebel можна домогтися одночасно відновлення волосся зсередини та надійного якісного їх захисту зовні - пошкоджена структура волосся регенерується на молекулярному рівні, що забезпечує і ефективність, і стійкий видимий результат
  • програма «Абсолютна щастя» спрямована не тільки на відновлення волосся, але і на догляд за шкірою голови і нормалізацію її функцій - детоксицируючу, протизапальну, пом`якшувальну дію Допомагає повернути комфорт, забезпечити необхідний захисний шар і сприяє зростанню здорових і міцних волосків
  • процедура догляду «Щастя для волосся» нетривала і дуже приємна, розслаблююча, бо містить елементи масажу голови - це дозволять не тільки подбати про волосся, але також дуже добре відпочити під час релакс-процедури, зарядитися позитивними емоціями, зняти стрес.
  • відновлення волосся після прасування, фена і інших негативних чинників

 

Що собою являє процедура Lebel «Абсолютне щастя для волосся»?

 

 

Перш за все, волосся готують до безпосереднього відновлення. Для цього його якісно очищають від забруднень і продуктів роботи сальних залоз за допомогою шампуню, який підбирається індивідуально в залежності від типу волосся і шкіри голови.

Далі використовується спеціальний зволожуючий мус, який в  оптимальний спосіб готує волосся до насичення різними поживними і корисними речовинами.

Потім по черзі на волосся, не змиваючи, наносять три види сироваток, які на рівні молекул реконструюють структурні пошкодження волосся, забезпечують волосся необхідною їм вологою, відновлюють білкові зв`язки, нормалізують ліпідний баланс.

Далі слідує нанесення інтенсивного зволожуючого і поживного крему-концентрату для волосся, завдання яких забезпечити якісне глибоке зволоження волоссю і зміцнити їх, повернувши їм пружність, міцність і силу.

Завершується догляд фіксацією отриманого результату за допомогою особливого косметичного препарату, який запобігає вимивання активних компонентів кремів і сироваток, нанесених на попередніх етапах. Таким чином, корисні речовини надійно зберігаються в волоссі, забезпечуючи їх блиск, пружність і м`якість надовго!

І останнім штрихом, що доповнює бездоганний зовнішній вигляд волосся, стане легка укладка.

 

В результаті догляду «Абсолютне щастя» ваше волосся

  • наповнюється сяючим блиском
  • стає більш гладким, еластичним і гнучким
  • набуває пружністі і сили
  • стає  слухнянішим в укладанні
  • випромінює красу і здоров`я

 

Склад косметичних засобів в програмі Lebel «Абсолютне щастя для волосся»

 

 

Унікальні відновні властивості програми, забезпечуються завдяки наявності в складі:

 

  • меду, який сприяє зволоженню волосся, живить його корисними мікроелементами, виступає в якості антиоксиданту;
  • гіалуронової кислоти, яка забезпечує зволоження;
  • СМС-комплексу, що дозволяє відновлювати молекулярні зв`язки в волоссі, регенеруючи їх пошкоджену структуру;
  • протеїнів кератину сої, які допомагають збільшити щільність волосся, повернути міцність і пружність;
  • екстракту лімнантеса білого, який дозволяє утримувати вологу всередині волосся, сприяє еластичності волосся, надає блиск;
  • рідкого екстракту бамбука, що володіє пом`якшуючими і зволожуючими властивостями, що сприяє підвищенню пружності і міцності волосся;
  • екстракту шовку, який надає волоссю міцність і блиск і багатьом іншим активним компонентам.

 

Особливості процедури «Абсолютне щастя для волосся»

Тривалість процедури становить близько 90 хвилин (може змінюватись в залежності від довжини і густоти волосся).

Рекомендований інтервал між процедурами 1-2 тижні. У програмі використовується 11 різних продуктів японської марки Lebel. Вартість процедури залежить від довжини та густини волосся. Залежно від ступеня пошкодження волосся ви можете обрати відновлюючу процедуру «Блиск і сила» від Lebel (при рівні від 1 до 4) або «Абсолютне щастя» при (рівні від 2 до 5) – фахівці салону «Метаморфоза» обов`язково нададуть вам повну консультацію та допоможуть обрати найкращий варіант для саме вашого волосся. 





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Процедура КОЛАГЕНУВАННЯ 1500
Procedure
Процедура “Золота ламінація"ORISING 2000
Procedure
Процедура “Ботокс” 2500-3500
Procedure «Botox»
Процедура “Абсолютне щастя для волосся» LEBEL 2200-3000
Procedure LEBEL
Процедура “OLAPLEX” 1100-1500
Procedure «Olaplex»
Процедура “Детокс” 700
Procedure «Detox »

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google