Кератинове вирівнювання GLOBAL KERATIN

У наш час жінки докладають чимало зусиль на фарбування, мелірування, випрямлення волосся, хімічну завивку або укладання власних локонів. Безумовно, плойки, «прасування», лаки і пінки надають належний ефект – волосся набуває красивого і доглянутого вигляду. Але, на жаль, під дією всіх цих засобів наше волосся поступово починає втрачати здоровий вигляд, стає ламким, сухим і неслухняним. Що ж робити, адже так хочеться зберегти природну красу і здоров'я волосся? Вихід є! Повернути життєву силу волосся може допомогти унікальна методика, яку пропонує салон краси «Метаморфоза» у Львові, −кератинове вирівнювання волоссяGlobalKeratin.

Кератинове лікування волосся – це інноваційна процедура, в результаті якої відбувається і випрямлення, і оздоровлення пошкодженого волосся.

У чому суть процедури Кератинування волосся?

Не секрет, що здоров'я і міцність нашого волосся напряму залежить від стану і кількості внутрішніх елементів та їх структури, а саме від кількості кератину. Кератин – це єдиний фактор, що впливає на загальний стан волосся та його здоров'я. Звичайно, рівень вологи теж дуже важливий, адже достатнє зволоження кератину зберігає його від руйнування.

Кератинове вирівнювання волосся GKhair – абсолютно безпечна і нешкідлива процедура, яка, як правило, не вимагає попередньої підготовки. Процедура починається з миття голови спеціальним шампунем, який відкриває лусочки волосся для глибокого проникнення кератину в їх структуру.

На другому етапі майстер наносить на ваше волосся спеціальний кератиновий комплекс GKhair, який майстри салону «Метаморфоза» підберуть індивідуально, залежно від структури і типу Вашого волосся.

Наступний етап передбачає поділ волосся на окремі пасма і їх випрямлення спеціальною професійною «праскою». І хоча традиційно вважається, що «праска» може принести волоссю тільки шкоду, в цьому випадку використання методу «прасування» потрібно для того, щоб закрити лусочки волосся і закріпити білково-кератиновий склад GKhair всередині кожного волоска.

Плюси кератинового випрямлення волосся:

Процедура вирівнювання GlobalKeratin у салоні «Метаморфоза» дає приголомшливий ефект – допомагає відновити навіть сильно пошкоджене волосся, живить волосся від коренів до самих кінчиків, насичує його корисними мікроелементами, розгладжує і повертає здоровий вигляд, силу та красу.

Засіб заповнює волосся кератином, відновлюючи структуру волосся зсередини. Неправильне харчування, стрес, шкідливі звички, ультрафіолетові промені та багато інших чинників згубно позначаються на стані вашого волосся –випрямлення GKhairнадійно захищає волосся від будь-якого несприятливого впливу навколишнього середовища та забезпечує волоссю захист і оздоровлення.

Догляд за волоссям після кератинового випрямлення:

Для збереження отриманого ефекту протягом декількох днів після проведення даної процедури рекомендується дотримуватися таких правил:

  • перший день після даної процедури варто відмовитися від використання гумок, шпильок і затисків для волосся, а також уникати намокання волосся;
  • протягом перших двох тижнів вкрай небажано фарбувати волосся;
  • щоб уникнути вимивання кератину зі структури волосся після процедури вирівнювання GlobalKeratinварто забути про шампуні, кондиціонерах і інші засоби з хлоридом натрію.

Подаруйте професійний догляд Вашому волоссю у салоні краси «Метаморфоза».





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Кератинове вирівнювання засобами COCO CHOCO 4000-6000
Keratin hair straightening means COCO CHOCO
Кератинове вирівнювання засобами GLOBAL KERATIN 4000-6000
Keratin hair straightening means GLOBAL KERATIN
Нанопластика 4000-6000
Nanoplastica

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google