КЕРАТИНОВЕ ВІДНОВЛЕННЯ І ВИПРЯМЛЕННЯ COCOCHOCO

Кератинування – це інноваційний процес догляду, який відновлює структуру волосся, на 80%, інтенсивно зволожує і наповнює волосся життєво важливими кератиновими протеїнами, які складають “основу” волосся! Волосся миттєво стає еластичним і блискучим! Це справжня революція у світі догляду за волоссям. Оскільки під час процедури відновлюється навіть дуже пошкоджене волосся.

Кератинове відновлення і випрямлення від COCOCHOCO – формула, створена спеціально для випрямлення сильно кучерявого і неслухняного волосся, а також для відновлення пересушеного, ламкого, освітленого та ослабленого фарбуванням волосся. Кератинове відновлення і випрямлення повертає волоссю силу і блиск, і робить його ідеально прямим терміном від 3 до 5 місяців. Після кератинового випрямлення і відновлення ваше волосся буде виглядати так, ніби ви зійшли зі сторінок глянцевого журналу!

 

ПЕРЕВАГИ КЕРАТИВУАННЯ:

Випрямлення СOCOCHOCO повертає до життя навіть сильно пошкоджене волосся, живлячи його, розгладжуючи і повертаючи волоссю його первинне здоров’я і красу. Засіб заповнює волосся кератином, усуваючи нерівності і пошкодження, надійно захищає волосся від ультрафіолетових променів та інших несприятливих чинників. Волосся після процедури надовго залишається гладким, блискучим і абсолютно прямим!

Кератинове лікування волосся на сьогоднішній день вважається одним з кращих способів повернути красу і здоров'я волосся. Цей метод по праву можна назвати революцією в світі краси волосся, оскільки він доводить, що сьогодні бути красивою і мати здорове, рівне і доглянуте волосся можна абсолютно без болю і шкоди здоров'ю організму.

Завітайте у салон краси «Метаморфоза», де професіонали своєї справи допоможуть Вам здійснити усі Ваші мрії.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Кератинове вирівнювання засобами COCO CHOCO 4000-6000
Keratin hair straightening means COCO CHOCO
Кератинове вирівнювання засобами GLOBAL KERATIN 4000-6000
Keratin hair straightening means GLOBAL KERATIN
Нанопластика 4000-6000
Nanoplastica

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google