МІФИ ПРО КЕРАТИНОВЕ ВИРІВНЮВАННЯ

Кератинове вирівнювання / реконструкція – це популярна процедура, в результаті якої структура волосся вирівнюється та наповнюєтьсякератиновим білком зсередини.

При першій процедурі Ви одразу помічаєте ефект, волосся більш блискуче, здоровіше та краще піддається укладці, повторювати процедуру потрібно через 2-3 місяці.

З приводу впливу кератину на волосся ведуться суперечки. Одні вважають, що така процедура приносить шкоду для волосся, інші ж стверджують, що завдяки застосуванню кератину волосся стає красивим і виглядає більш здоровим.

Так як ця процедура досить складний хімічний процес, незрозумілий багатьом людям без спеціальної освіти, народжуються безліч міфів, які вводять в оману тих, хто хоче спробувати на собі ефект випрямлення волосся.

 

Ось найпоширеніші міфи про процедуру:

  • Чи шкодить кератин?

Волосок може пошкодиться у двох випадках: коли в процесі використовувався неякісний матеріал. Порушена технологія процесу або ж майстер взяв недостатню кількість препарату, щоб заощадити і в результаті чого волосини можуть бути спалені «праскою».

  • Після кератинування волосся слід мити лише спеціальним шампунем?

 Абсолютно все одно яким шампунем мити голову, головне – щоб він був бессульфатним.Так як сульфати, дуже агресивні і вони мають здатність вимивати кератиновий білок.

  • Волосся після процедури випадає?

 На волосяну цибулину кератин не робить жодного впливу, адже він наноситься тільки на довжину волосся і за технологією необхідновідступати від шкіри голови мінімум на 1 см.

  • Після процедури не можна накрутити волосся?

 Кератинове вирівнювання робить волосся гладким і слухняним, тому накрутити його не складає труднощів. Важливо знати: при вологій погоді кучері НЕ будуть триматися без фіксуючих засобів.

  • Постійно потрібно проводити корекцію?

 Кератин змивається поступово і не впливає на структуру волосків, тому якщо не робити процедуру регулярно, то волосся залишається в чудовому стані.

  • Ефект від процедури тримається близько шести місяців?

 Якщо вирівнювання проводиться вперше – то повторити його бажано через 2-3 місяці. Якщо цього не зробити – волосся поступово повертається в попередній стан, але при цьому збережеться блиск на тривалий час.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Кератинове вирівнювання засобами COCO CHOCO 4000-6000
Keratin hair straightening means COCO CHOCO
Кератинове вирівнювання засобами GLOBAL KERATIN 4000-6000
Keratin hair straightening means GLOBAL KERATIN
Нанопластика 4000-6000
Nanoplastica

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google