БРОНДУВАННЯ ВОЛОССЯ: ПАСМА З ЕФЕКТОМ ВИГОРЯННЯ НА СОНЦІ

Ви не стоїте на місці, постійно вдосконалюєтеся і любите експерименти? Спробуйте брондування волосся. Це відносно новий і дуже ефективний спосіб фарбування волосся. Він уже встиг завоювати прихильність серед прекрасної статі. Ця технологія дозволяє надати волоссю природного ефекту вигоряння на сонці. Пасма, отримані завдяки брондуванню, виглядають неперевершено і просто. Вони вже не пошкоджені та мляві, а сповнені природної енергії, блиску та сяйва. Невипадково саме ця технологія фарбування волосся така популярна серед знаменитостей.

ОСОБЛИВОСТІ БРОНДУВАННЯ ВОЛОССЯ

У чому ж секрет? Завдяки грі темних і світлих локонів під час брондування досягається ефект об'ємнішого та густішого волосся. Також ця технологія дозволяє приховати сиві волоски.

Брондування волосся, по суті, є різновидом мелірування. Термін брондування складається з двох прикметників: коричневий (brown) і білявий (blond). Назва технології говорить сама за себе: це поєднання декількох відтінків.

Під час фарбування волосся технікою брондування зазвичай  використовують декілька відтінків одного кольору. Різниця переважно – у 2-3 тони. Брондування роблять як на темному волоссі, так і брондування світлого волосся в темне.

БРОНДУВАННЯ ТЕМНОГО ВОЛОССЯ

 

Брондування темного волосся зараз надзвичайно популярне. Воно допомагає приховати перші сиві волоски. А також – досягнути різних ефектів: як м'якої гри кольорів, так і контрастніших поєднань світлих і темних відтінків. Під час брондування темного волосся вдається поєднати золотисто-пшеничні, теплі медові відтінки з горіховими, кавовими і навіть глибокими коньячними. Під час брондування на темному волоссі інколи може знадобитися попереднє освітлення.

ТЕХНОЛОГІЯ БРОНДУВАННЯ ВОЛОССЯ

Технологія брондування волосся не надто складна. Втім, самостійно виконати таке фарбування дуже складно. Найкраще довірити цю процедуру професійному майстру. Фахівці салону краси «Метаморфоза» допоможуть Вам обрати декілька відтінків одного кольору. Для технології брондування волосся важливо підібрати відтінки з різницею максимум в 3-4 тони. Якщо вона буде кардинальнішою, вийде звичайне мелірування і досягнути бажаної природності вже не вдасться.

Перед використанням технології брондування слід обов'язково зістригти посічені кінці. Адже волосся повинне мати здоровий вигляд. Брондування не передбачає забарвлення коренів. Фарбування починається приблизно на відстані 1 см від них.

Якщо Ви хочете лише злегка освіжити зачіску, навіть не вагайтеся: Вам варто спробувати брондування волосся. Вартість такої послуги у салоні «Метаморфоза» приємно Вас здивує. Дозволити собі цю процедуру може кожна жінка.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Фарбування прикореневої зони (миття, маска L’OREAL, укладання) 1900-2300
Hair colouring root zone (washing, mask L’OREAL, styling)
Фарбування 1 рівня складності (миття, маска L’OREAL, укладання) 2000-3500
Hair colouringlevel 1(washing, mask L’OREAL, styling)
Фарбування 2 рівня складності (миття, маска L’OREAL, укладання) 3300-4500
Hair colouring level 2 (washing, mask L’OREAL, styling)
Фарбування AIRTOURCH 5000-9000
Фарбування з відновлюючою процедурою (миття, праймер L’OREAL, укладання)
Фарбування з використанням засобу OLAPLEX 2300-4500
Colouring with restoration OLAPLEX
Кольорове креативне фарбування Colorfull 3500-5000
Coloured Strand of Hair Colorfull

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google