МЕЛІРУВАННЯ ВОЛОССЯ: НА ШЛЯХУ ДО ЗМІН

У Ваших планах – трохи освіжити імідж? Один з найшвидших і недорогих способів змінитися – зробити стильну стрижку або змінити колір волосся. Уже не перший рік поспіль мелірування залишається на піку моди. Воно не тільки додасть Вашому образу «родзинки», а й зробить Ваше волосся візуально більш об'ємним та густим.

Мелірування волосся – один з методів фарбування, секрет якого у фарбуванні окремих пасом різної форми і ширини.

У цього виду фарбування волосся – багато переваг. Мелірування не має жодних вікових обмежень. Воно однаково підходить як підліткам, так і жінкам «бальзаківського» віку. Яскраві пасма допомагають освіжити зовнішність, змінити імідж, добре маскують сивину.

ОСОБЛИВОСТІ МЕЛІРУВАННЯ ВОЛОССЯ: ЩО ВАРТО ЗНАТИ?

Під час проведення цієї процедури використовують спеціальні знебарвлюючі засоби. Обрані для мелірування кольори можуть відрізнятися від натурального кольору волосся всього лише на декілька тонів або навіть кардинально з ним контрастувати.

Остаточний результат залежить від кольору волосся до фарбування, технології підбору пасм та їхнього кольору. Мелірування візуально підкреслить глибину кольору і додасть Вашому волоссю об'єму. Ця процедура підійде усім. Мелірування можна робити на волоссі будь-якого кольору: чорному, коричневому, рудому, світлому і русявому. Не виняток – і фарбоване волосся.

ТИПИ МЕЛІРУВАННЯ: ЯКИЙ ОБРАТИ?

Існує чимало різновидів мелірування, які проводяться на волоссі різних відтінків. Давайте розглянемо детальніше, який тип мелірування підійде саме Вам.

МЕЛІРУВАННЯ НА ТЕМНОМУ ВОЛОССІ

Мелірування на чорному волоссі – безпрограшний варіант. Обираючи тип освітлення, варто відштовхуватися від кольору шкіри, очей та стану волосся. Професійні перукарі салону «Метаморфоза» проаналізують всі ці фактори і запропонують Вам найдоречніш емелірування на чорному волоссі.

Якщо Ви хочете зробити мелірування на темному волоссі, спробуйте мелірування «балаяж». У цьому випадку забарвлюються тільки кінчики або чубчик, що надасть образу екстравагантності. Таке мелірування виглядає особливо виграшно, якщо у Вас – коротка стрижка і чорне волосся.

Якщо Вам до смаку контрастніше мелірування темного волосся, зупиніться на «мажиконтраст» – тоді максимально освітлюються пасма.

МЕЛІРУВАННЯ НА СВІТЛОМУ ВОЛОССІ

Якщо у Вас світле або русяве волосся – найкращим варіантом буде французьке фарбування «мажімеш». Це найделікатніший метод мелірування. Волосся освітлюється на 3-4 тони за допомогою кремоподібних фарб без аміаку. Якщо нанести такий тип мелірування на чорне волосся, ефект буде малопомітний.

Насичені, інтенсивні відтінки під час мелірування на русявому волоссі можуть виглядати дещо відштовхуюче, навіть вульгарно. Аби уникнути такого результату, обов'язково порадьтеся з майстром перед фарбуванням.

КАЛІФОРНІЙСЬКЕ МЕЛІРУВАННЯ ВОЛОССЯ

Каліфорнійське мелірування – найпоширеніший тип мелірування волосся. Воно ідеально виглядає на волоссі різних відтінків, але особливо – на русявому волоссі.

Головна особливість каліфорнійського мелірування – в його природності. Висвітлені пасма виглядають так, немов вигоріли на сонці. Під час проведення цієї процедури майстер освітлює одночасно кілька пасм. Потім тонує їх у близькі один до одного відтінки. Спеціаліст може використовувати від 2 до 4-5 відтінків. Каліфорнійське мелірування надасть Вашому волоссю природності, блиску та об’єму.

Зважилися на зміни в зовнішності? Щоб результат виправдав усі сподівання, мелірування волосся у Львові краще проводити у професійного майстра. Завітайте до нас у салон краси «Метаморфоза». Ми завжди раді допомогти Вам у Вашому перетворенні!





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Фарбування прикореневої зони (миття, маска L’OREAL, укладання) 1900-2300
Hair colouring root zone (washing, mask L’OREAL, styling)
Фарбування 1 рівня складності (миття, маска L’OREAL, укладання) 2000-3500
Hair colouringlevel 1(washing, mask L’OREAL, styling)
Фарбування 2 рівня складності (миття, маска L’OREAL, укладання) 3300-4500
Hair colouring level 2 (washing, mask L’OREAL, styling)
Фарбування AIRTOURCH 5000-9000
Фарбування AIRTOURCH
Фарбування з використанням засобу OLAPLEX 2300-4500
Colouring with restoration OLAPLEX
Кольорове креативне фарбування Colorfull 3500-5500
Coloured Strand of Hair Colorfull

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google