АПАРАТНИЙ МАНІКЮР: ВИСОКОЯКІСНИЙ СЕРВІС ДЛЯ ЛЮДЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ВИМОГАМИ

Зараз існує безліч технік манікюру і педикюру. Адже доглянуті нігті – це красиво та естетично.

Класичний вид манікюру передбачає обрізання кутикули з попереднім її розчиненням або пом'якшенням косметичними засобами. Втім, такий спосіб підходить не всім. Наприклад,  від нього краще відмовитися людям з певними хворобами, травмованими пальцями та нігтями. Хороша альтернатива – апаратний манікюр. Під час цієї процедури не обрізається кутикула. Такий метод – делікатніший та безпечніший.

СУХА ОБРОБКА НІГТІВ

Сьогодні великою популярністю користується суха обробка нігтів. Тобто сучасний апаратний манікюр.

Спеціалісти салону краси «Метаморфоза» роблять його за допомогою апарату – машинки, призначеної для ефективного догляду за нігтями. Цьому виду манікюру уже не одне десятиліття. Це – вибір тих,  хто звик отримувати високоякісний сервіс і має особливі вимоги. Апаратний манікюр може задовольнити бажання навіть найвибагливіших клієнтів.

ІДЕАЛЬНИЙ ВИБІР ДЛЯ ЧОЛОВІКІВ

Апаратний манікюр має багато прихильників і стільки ж противників.  Його обирають для себе як жінки, так і чоловіки. До речі, така обробка більш ніж рекомендована представникам сильної статі – шкіра на їхніх руках та нігті більш жорсткі і схильні до загрубіння. Інша річ – ніжні та чутливі жіночі руки. Але тут справа не в самому апараті, а в людині, яка робить цей вид манікюру. Все залежить від кваліфікації майстра.

Для техніки апаратного манікюру необхідна спеціальна машинка з різноманітними насадками для шліфування шкіри та нігтя. Це і є основний інструмент під час процедури.

Всі ковпачки і насадки підбираються індивідуально під Ваші нігті та шкіру. Майстерсалону «Метаморфоза» враховує їхній стан, товщину, а також інші особливості. Все для того, щоб не травмувати шкіру, не порушити структуру нігтя і мінімізувати неприємні відчуття.

НЕ ДЛЯ ДУЖЕ ЗАПУЩЕНИХ НІГТІВ

Вам варто зупинитися на апаратному манікюрі, якщо у Вас мозолі, задирки, виражена сухість і загрубіння ділянок шкіри на пальцях. А також грибкові захворювання на початковій стадії. Всі ці нюанси не дозволяють Вам робити обрізний або вологий манікюр. Інша річ – машинка з безліччю насадок, адаптованих для роботи з тією або іншою частиною пальців. Вона чудово доглядає за проблемними руками.

Проте і вона має певні недоліки. Так, апаратна техніка не підходить для дуже запущених нігтів і шкіри. Машинці, на відміну від обрізного манікюру та педикюру, не під силу повне видалення кутикули. Також цю процедуру не рекомендують людям з тонкою нігтьовою пластиною. Неймовірно, але більше «мінусів» немає.

ЕТАПИ ПРОЦЕДУРИ АПАРАТНОГО МАНІКЮРУ У САЛОНІ КРАСИ «МЕТАМОРФОЗА»

  1. Майстер обробляє свої руки та руки клієнта дезінфікуючим засобом. Використовує тільки стерильні насадки для апарату;
  2. Знімає старе покриття;
  3. Наносить засіб для пом'якшення кутикули;
  4. Коли вона робиться податливою, її піднімають за допомогою машинки і ретельно шліфують. Насадка не торкається нігтьової пластини і, що дуже важливо, нігтьового ложа;
  5. Після усунення кутикули майстер переходить до наступного етапу – надання форми нігтям;
  6. Для шліфування краю нігтьової пластини використовується інша насадка. Вона також працює тільки з нігтем і не торкається подушечки пальця (що досить проблематично під час інших видів манікюру, коли майстер сам водить пилочкою);
  7. Коли ніготь сформований, його покривають захисним лаком. Він зміцнить його поверхню і додасть сяйва. Можна використовувати будь-яке інше кольорове покриття. Вибір – за Вами.
  8. Якщо немає заперечень до нанесення олійних текстур (наприклад, відсутні травми або грибкові захворювання), можна змастити руки вітамінним складом, який добре заспокоїть і зволожить шкіру.

Довірте свої руки професіоналам манікюрної справи салону краси «Метаморфоза», і вони допоможуть підібрати той вид манікюру, який підійде саме Вам. Разом із нами Ваші нігті стануть ідеальні: гарні, стійкі, максимально доглянуті та водночас природні.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Класичний жіночий / чоловічий 350/400
Classic Female / Male
Зняття гель лаку / Зняття без наступного покриття 150
Removing gel polish / Removing without the next coating
Покриття гель лаком LECHAT, ATICA / LUXIO 300
Покриття гель лаком LECHAT, ATICA / LUXIO
Френч 150
French
Декоративний дизайн (ціна за 1 нігтик) від 100
Nail Art (price for 1 nail)
Зміцнення натуральних нігтів система IBX 300
Strengthening with system IBX
Покриття лаком 100
Покриття лаком

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google