ЧОЛОВІЧИЙ МАНІКЮР

Шановні чоловіки, як часто ви звертаєте увагу на свої руки та нігті? У якому вони стані? А як часто дивитесь на руки ваших друзів, колег, партнерів по бізнесу? Хіба не приємно бачити рівно підстрижені, акуратні нігті? Відповідь однозначна.

Якщо ще з десяток років тому образ справжнього інтелігента і знавця своєї справи обмежувався класичним костюмом, ідеально випрасуваною сорочкою та елегантною краваткою в тон, то сьогодні все інакше. Список вимог до сучасного чоловіка значно довший. Не будемо перелічувати усі пункти, обмежимося лише декількома з них. Серед найважливіших – доглянуті руки з бездоганним манікюром.

ОЗНАКА СТАТУСУ ЧОЛОВІКА

Чоловічий манікюр – синонім статусу його власника. Точнісінько так, як дорогий годинник чи стильний одяг. Це не просто важливо, а необхідно. Адже нігті завжди перебувають на виду: під час ділових переговорів, презентацій і нарад. Вони повинні бути ідеальні.

Доглянуті руки, як відомо, можуть чимало розповісти про людину. Вони, як і добре випрасувана сорочка, викликають повагу і допомагають спрямувати увагу у потрібне русло, тобто на вирішення важливих питань. Топ-менеджери як ніхто добре знають, що зовнішній вигляд та презентабельність працівників формують імідж компанії. Кожен співробітник – це «обличчя» фірми. Тому завжди потрібно бути в формі та йти «в ногу» з вимогами часу.

ОБРАЗ СКЛАДАЄТЬСЯ З ДЕТАЛЕЙ

Однак, навіть незважаючи на усі аргументи на користь манікюру, більшість представників сильної статі зволікають із візитом у салон. Причина до банальності проста. Наші мужні захисники… соромляться цієї процедури. Мовляв, манікюр – суто жіноча забаганка. І даремно. Сучасні дизайнери та стилісти одностайні – цілісний образ складається з деталей. Навіть якщо ті, на перший погляд, неважливі, навіть дріб’язкові.

Так, якщо дизайн жіночих нігтів повинен поєднуватися з одягом, відповідати модним тенденціям та особистим вподобанням, то манікюр сильної статі, – це, перш за все, віддзеркалення статусу та особливостей роботи.

Щоб залишатися завжди на висоті, не варто докладати надмірних зусиль. Досить завітати у салон краси «Метаморфоза». Наші майстри манікюру подбають про ваші руки, зроблять їх доглянутими та красивими.

Окрім чоловічого манікюру, фахівці салону пропонують сильній половині послуги з педикюру. Це особливо актуально на початку літа.

Чоловічий манікюр – уже давно не примха і не данина віянням моди. Це щоденна необхідність, бізнес-інвестиція, яка неодмінно принесе щедрі дивіденди. Спробуйте, не пошкодуєте!

У ЧОМУ ПОЛЯГАЄ РІЗНИЦЯ МІЖ ЧОЛОВІЧИМ ТА ЖІНОЧИМ МАНІКЮРОМ?

  • Шкіра у сильної половини набагато шорсткіша. Тому пом’якшувати її в ванночці доведеться значно довше. Це важлива попередня процедура.
  • Процес ороговіння у чоловіків відбувається швидше, тому вірогідність появи заусениць – значно вища. Як наслідок – обрізний чоловічий манікюр не такий глибокий, як жіночий.
  • Чоловічий манікюр не вимагає підбору форми нігтів та експериментів з пластиною. Форма створюється строго за будовою подушечки пальців. Якщо цим знехтувати, не уникнути проблем: чоловіча рука виглядатиме щонайменше дивно.
  • У представників сильної статі міцні, не схильні до відшарування нігті. Втім, працювати з кутикулою необхідно украй обережно. Тому основні правила тут – відсутність поспіху та акуратність.




ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Класичний жіночий / чоловічий 350/400
Classic Female / Male
Зняття гель лаку / Зняття без наступного покриття 150
Removing gel polish / Removing without the next coating
Покриття гель лаком LECHAT, ATICA / LUXIO 300
Покриття гель лаком LECHAT, ATICA / LUXIO
Френч 100
French
Декоративний дизайн (ціна за 1 нігтик) від 100
Nail Art (price for 1 nail)
Зміцнення натуральних нігтів система IBX 300
Strengthening with system IBX
Покриття лаком 100
Покриття лаком

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google