ПОКРИТТЯ ГЕЛЬ-ЛАКОМ

 

Ваша мрія – красивий, міцний і якісний манікюр щонайменше на два тижні? Тоді гель-лак – для вас! Дбайливе ставлення до нігтів, їхнє зміцнення, максимальна простота нанесення та зняття, стійкість та завжди бездоганне покриття.  Гель-лак – це найкраще, що може обрати жінка.

У салоні краси «Метаморфоза» ми використовуємо лаки відомого американського бренду АТІСА та канадського LUXIO, які мають незвичні, багатогранні кольори та усі трендові відтінки. Це – ідеальний вибір для ваших рук і ніг.

АЛЬТЕРНАТИВА НАРОЩЕНИМ НІГТЯМ

 

Гель-лаки – альтернатива традиційному манікюру і нарощеним нігтям. Вони наносяться, як і звичайний лак для нігтів. Завдяки продуманій формулі та досконалій текстурі гель-лаки тримаються від 2 до 3 тижнів та легко знімаються лише за 10 хвилин, без спилювання та травмування нігтя. Одразу ж можна наносити нове покриття.

Гель-лак – це ідеальне рішення під час відрядження чи відпустки. Гель-лак абсолютно гіпоалергенний. Він не містить шкідливих компонентів. Таке покриття позитивно впливає не лише на природну поверхню та зовнішній вигляд нігтя, а й на його внутрішню структуру.

ІДЕАЛЬНЕ ПОКРИТТЯ – ДО ДВОХ ТИЖНІВ

 

Процедура нанесення гель-лаку займає близько 30 хвилин. Покриття неможливо змазати або недосушити, а весь процес сушки триває не довше двох хвилин за допомогою ультрафіолетової лампи.

Покриття зберігає ідеальний вигляд до трьох тижнів.  Гель-лак чудово поєднується з поверхнею нігтьової пластини. А еластичність гелю дозволяє уникнути тріщин. Гель-лак – вирішення проблеми тонких та ламких нігтів.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Класичний жіночий / чоловічий 350/400
Classic Female / Male
Зняття гель лаку / Зняття без наступного покриття 150
Removing gel polish / Removing without the next coating
Покриття гель лаком LECHAT, ATICA / LUXIO 300
Покриття гель лаком LECHAT, ATICA / LUXIO
Френч 150
French
Декоративний дизайн (ціна за 1 нігтик) від 100
Nail Art (price for 1 nail)
Зміцнення натуральних нігтів система IBX 300
Strengthening with system IBX
Покриття лаком 100
Покриття лаком

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google