ЛІКУВАЛЬНЕ ПОКРИТТЯ IBX – ШВИДКИЙ ПОРЯТУНОК ДЛЯ НІГТІВ

Як відростити гарні, здорові, міцні нігті? Для цього компанія FamousNames розробила IBX  – унікальний препарат, що діє зсередини. Він робить Ваші нігті гнучкими та міцними, а також живить їх, починаючи з верхніх шарів.

IBX – лікувальний засіб №1, якщо у Вас – проблемні нігті.  Це не просто новий продукт. А нова професійна салонна процедура, яка подарує нове народження слабким та пошкодженим нігтям. Завітайте в салон «Метаморфоза» і переконайтеся самі!

Яка ж головна особливість цього препарату порівняно з безліччю зміцнюючих покриттів, представлених на ринку? На відміну від традиційних, знайомих нам засобів, IBX зчіплюється з поверхнею нігтя і проникає вглиб її структури. Завдяки цьому його неможливо зняти рідиною для зняття акрил і гель-лаків. Препарат відростає тільки разом з натуральним нігтем, а видалити його можна тільки зрізавши.

СФЕРА ЗАСТОСУВАННЯ IBX SYSTEM ДУЖЕ ОБШИРНА

Препарат використовується:

  • для відновлення або як додатковий засіб в комплексному лікуванні, особливо слабких, тонких і пошкоджених нігтів;
  • для коректування проблемних нігтів, зокрема, усунення певних пошкоджень (відшарування на вільному краю нігтя, подряпини);
  • як надійний захисний шар під покриття гелем, лаком, гель-лаком для нігтів.

РЕАЛЬНІ РЕЗУЛЬТАТИ ЧЕРЕЗ ДЕКІЛЬКА ПРОЦЕДУР

IBX – чудова можливість зберегти Ваші натуральні нігті. Препарат покращує їхній стан та стимулює ріст. При цьому не висушує нігтьову пластину. IBX зміцнює ніготь: зволожує його і живить зсередини. IBX Repair – мономер, який полімеризується. Цей засіб відновлює нігтьову пластину, склеює лусочки і заповнює нерівності. Ви побачите реальні результати вже через декілька процедур: заповнюються глибокі борозни та тріщини, вирівнюється нігтьова пластина, поліпшується зовнішня естетика нігтя.

Інтенсивна терапія IBX System використовується для покращення стану нігтьової пластини перед нанесенням будь-якого покриття. Зокрема, під гель-лак. У цьому випадку IBX діє як "двосторонній скотч", герметизуючи пошкоджені ділянки. В результаті ми отримуємо захисний шар. Він сприяє зменшенню білих плям, які можуть з'являтися під час використання гелю для нігтів.

Спеціалісти салону краси «Метаморфоза» радять використовувати IBX System у двох випадках: як захист для нігтів під покриття гель-лаком або як засіб для зміцнення нігтьової пластини, якщо Ви хочете відростити довгі, красиві нігті.

Система IBX складається з двох препаратів. Примітно, що вони ніколи не використовуються окремо. Для досягнення ефекту в середньому знадобиться 2-15 процедур.

Препарат наноситься залежно від стану нігтьової пластини:

  • для відрощування нігтів (після зняття штучного матеріалу / розшаровані /пошкоджені) : 1 раз на тиждень.
  • для відрощування нігтів, які майже відновилися і мають лише незначні пошкодження: 1 раз на 2 тижні.
  • для відрощування здорових нігтів, яким не потрібне додаткове відновлення і лікування: 1 раз на 3 тижні.
  • тривалість процедури - 15 хвилин.

Увага! Процедуру IBX можна робити навіть вагітним жінкам, однак спершу бажано проконсультуватися з лікарем. Дітям – лише з дозволу батьків.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Класичний жіночий / чоловічий 350/400
Classic Female / Male
Зняття гель лаку / Зняття без наступного покриття 150
Removing gel polish / Removing without the next coating
Покриття гель лаком LECHAT, ATICA / LUXIO 300
Покриття гель лаком LECHAT, ATICA / LUXIO
Френч 150
French
Декоративний дизайн (ціна за 1 нігтик) від 100
Nail Art (price for 1 nail)
Вирівнення нігтьової пластини 100
Alignment of the nail plate
Зміцнення натуральних нігтів система IBX 300
Strengthening with system IBX
Покриття лаком 100
Покриття лаком

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google