КЛАСИЧНИЙ ПЕДИКЮР, АБО СЕКРЕТ КРАСИВИХ НІГ

Класичний педикюр уже десятки років залишається на піку популярності. Це одна з улюблених косметичних процедур серед жінок та чоловіків.

Обрізний, або класичний педикюр – обов’язкова процедура з догляду за ногами. І хоча з кожним днем у салонах пропонують все більше альтернативних варіантів для приведення стоп до ладу (наприклад, апаратний педикюр), обрізний педикюр був і є найбільш затребуваною послугою серед клієнтів.

Завдяки систематичним процедурам класичного педикюру Вам не тільки вдасться зберегти красу і бездоганний вигляд Ваших стоп і нігтів, а й з легкістю уникнути численних проблем і хвороб ніг. Вам не страшні вростання нігтьових пластин, натоптиші та плоскостопість.

І хоча це звична, навіть стандартна процедура, мало хто знає, в чому секрет якісного обрізного педикюру. Якщо дотримуватись кількох правил, результат триватиме довго, а травматичністьбуде зведена до мінімуму.

ЕТАПИ ПРОЦЕДУРИ КЛАСИЧНОГО ОБРІЗНОГО ПЕДИКЮРУ


Для роботи з дуже щільними ділянками шкіри стоп майстер може (за потреби) нанести спеціальний відлущуючий крем перед початком класичного педикюру. Тоді подальша процедура займе менше часу, а ймовірність отримання травм і порізів буде зведена практично до нуля.

Наступний етап обрізного педикюру – робота з нігтями. Головне правило на цьому кроці – довжина та форма нігтів повинні бути відкориговані перед розпарюванням ніг (тобто насухо). Тільки тоді майстер зможе побачити природне положення кутикули і не завдасть Вам шкоди під час роботи з нігтьовою пластиною.

На третьому етапі відбувається розпарювання ніг. Майстер використовує для цього сольові ванни з трав'яними настоянками. Вони добре розслаблюють і пом'якшують шкіру. Тривалість процедури – не більше 15-20 хвилин.

Коли ноги підготовлені, час переходити до наступного етапу обрізного педикюру. Це – чищення. Спершу, використовуючи різної абразивності одноразовітертки для педикюру, майстер зчищає огрубілу шкіру з п'ят та інших ділянок ступні. Потім делікатно чистить зону кутикули м'якою пилочкою і щипчиками.

Процедура класичного педикюру закінчується обмиванням ніг у чистій воді, а також нанесенням живильного крему на ступні і навколонігтьові ділянки шкіри. Тривалість усієї процедури класичного педикюру – близько півтори години. Для підтримання потрібного результату бажано повторювати її раз на 3-4 тижні.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ КЛАСИЧНОГО ПЕДИКЮРУ

  • Незначні витрати часу;
  • Якісна «ручна» чистка;
  • Використання великої кількості пом'якшуючих засобів;
  • Результативність. Ефект зберігається надовго;
  • Доступність.
  • Стандартність і простота процедури.

Запишіться на процедуру класичного педикюру у салоні краси «Метаморфоза». Довіртеся нашим майстрам – і догляд за собою принесе Вам тільки радість!





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Комбінований, апаратний 600
Combined, hardware
Чоловічий 600
Male
Обробка пальців 450
Processing fingers
Видалення мозолів 100
Removal of corns
Видалення стержневого мозоля 80
Removing of rod peeves
Зняття натоптишів 100
Removal of corns
Обробка тріщин 50-120
Treatment of cracks
Крем Gehwol 50

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google