КОМБІНОВАНИЙ ПЕДИКЮР – ВИХІД ДЛЯ «ПРОБЛЕМНИХ» НІГ

Останнім часом спостерігається підвищений інтерес жінок до апаратної методики обробки стоп. Річ у тому, що даний вид педикюру є своєрідною альтернативою «негігієнічному» педикюру, проводиться без замочування стоп і постійного контакту з водою.

Однак апаратна методика не може забезпечити ефект розм'якшення шкіри і розслаблення м'язів та суглобів ніг, який досягається за допомогою впливу води. Тому кожен професійний майстер знає: у більшості випадків варто зупинитися на комбінованій методиці обробки стоп і нігтів.

Тобто обрати «2 в 1». Комбінований педикюр – це поєднання апаратного та ручного методів обробки шкіри ніг і нігтьових пластин. У цьому випадку кутикулу обробляють вручну, а стопу і пальці – за допомогою обертових насадок спеціального апарата. Комбінований педикюр успішно поєднує всі переваги ручної та апаратної методик.

КОЛИ НЕ ОБІЙТИСЯ БЕЗ ПОЄДНАННЯ АПАРАТНОГО І ЗВИЧАЙНОГО ОБРІЗНОГО ПЕДИКЮРУ?

Апаратний догляд досить делікатний. Йому не завжди під силу вирішити серйозні проблеми. Зокрема, сильне ороговіння шкіри, набуту кутикулу і деякі інші нюанси, які хороший майстер помітить одразу. Класичний педикюр – не найкращий варіант для тонкої шкіри і там, де її пронизують кровоносні судини. Він може травмувати ступні або завдати дискомфорту клієнту. Поєднавши два різні методи педикюру, фахівець салону краси «Метаморфоза» гарантує індивідуальний догляд для ніг клієнта. Кожен міліметр шкіри обробляється у той спосіб, який якнайкраще підходить для тієї чи іншої ділянки. Саме тому комбінований педикюр – найкращий вихід для «складних» ніг з чутливими зонами, ділянками огрубіння шкіри, тріщинами і мозолями.

Увага! Комбінований педикюр, який включає попереднє розпарювання ніг для видалення кутикули (методика класичного виду), повинен відбуватися так, щоб подальше шліфування ступнів спеціальним апаратом у жодному разі не відбувалося по мокрій стопі. Це взагалі неприпустимо. Під час роботи по мокрій підошві ніг шліфувальною головкою миттєво забиваються пори. Якісне шліфування в такому випадку просто неможливе. Більше того – через це на п'ятах можуть незабаром утворитися задирки.

Практика комбінованого педикюру зараз дуже поширена. Це пов'язане з тим, що така методика при догляді за шкірою ніг і нігтів не потребує попереднього розпарювання.

Така процедура надзвичайно приємна і чудово розслабляє. Вона допоможе вирішити більшість проблем Ваших ніг, і Ви залишитеся задоволені результатом!

Записуйтесь на комбінований педикюр у салоні краси «Метаморфоза». У нас працюють тільки професіонали!





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Комбінований, класичний 600
Combined, hardware
Чоловічий 600
Male
Обробка пальців 450
Processing fingers
Видалення мозолів 100
Removal of corns
Видалення стержневого мозоля 80
Removing of rod peeves
Зняття натоптишів 100
Removal of corns
Обробка тріщин 120
Treatment of cracks
Крем Gehwol 50

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google