ЧОЛОВІЧИЙ ПЕДИКЮР

У перекладі з латини слово "педикюр" означає догляд за ногами. Ця послуга стала популярною в Європі з середини XIX століття. Проте скористатися нею могли не всі. Лише аристократи та люди, які перебували при владі.

Зараз усе інакше. Догляд за ногами – давно не розкіш, а необхідна процедура, незалежно від віку та статі. Вузьке та незручне взуття, синтетичні шкарпетки згубно впливають на стан наших стоп. Це призводить до безлічі проблем. Серед них – надмірне потовиділення, «натоптиші», болючі тріщини та мозолі. З цим стикаються понад 90% людей. Втім, не варто впадати у відчай. Позбутися проблем з ногами допоможе професійний догляд у салоні краси «Метаморфоза». Тобто педикюр. Ця терапевтична практика така ж необхідна, як і решта елементів особистої гігієни.

Чоловічий педикюр – це комплексний догляд за ногами. Без нього не обійтися не лише жінкам, але й чоловікам. За день ноги потерпають від величезного навантаження. Як же полегшити їхню важку ношу? Слід щодня доглядати за ногами. Від цього залежать здоров’я та молодість всього організму.

Процедура педикюру допомагає не лише позбутися надокучливих мозолів та «натоптишів», а також захиститись від грибкових інфекцій та появи врослого нігтя. Окрім того, це чудова нагода відпочити.

Українські жінки уже давно відчули усі переваги педикюру і полюбили цю процедуру. Інша справа – чоловіки. Вони з пересторогою додають цю процедуру до свого джентльменського набору.

А все тому, що з чоловічим педикюром пов’язані безліч міфів. Деякі представники сильної статі переконані, що це боляче. Інші понад усе соромляться показувати комусь свої ноги.

Чоловіки побоюються педикюру значно більше, ніж манікюру. Хоча ноги зазвичай у значно гіршому стані. Хіба не парадокс? Чим не привід звернутися до майстра педикюру? Він повністю приведе ноги до ладу.

Процедура педикюру охоплює  не тільки нігті, а й стопи, зокрема п’ятки. Після візиту в педикюрний кабінет салону краси «Метаморфоза» ви полегшено зітхнете. Тепер весь місяць, а то й цілих два, можна не перейматися тим, як виглядають ваші ноги, забути про шкарпетки і носити відкрите взуття. Втім, хіба обов’язково, аби інші бачили ваш педикюр? Ви робите його насамперед для себе. Ця процедура позбавить вас від багатьох задавнених проблем і вбереже від появи нових.

КЛАСИЧНИЙ ЧОЛОВІЧИЙ ПЕДИКЮР

Класичний обрізний педикюр – найпоширеніша процедура догляду за ногами. Сеанс триває 1-1,5 год. Усе залежить від стану стоп та особливостей процедури. Втім, обрізний педикюр підходить не всім. Якщо у вас – цукровий діабет, краще відмовитися від цієї процедури.

АПАРАТНИЙ ЧОЛОВІЧИЙ ПЕДИКЮР

Педикюр за допомогою апарату для обробки ступні – один із видів європейського необрізного педикюру. Його основна «родзинка» – відсутність вологого середовища. Тобто ступні не розпарюють у ванночці для ніг. Кутикулу шліфують спеціальною насадкою, а не обрізають. Завдяки цьому не з’являються заусениці, а матрикс нігтя залишається захищеним.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Комбінований, класичний 600
Combined, hardware
Чоловічий 600
Male
Обробка пальців 450
Processing fingers
Видалення мозолів 100
Removal of corns
Видалення стержневого мозоля 100
Removing of rod peeves
Зняття натоптишів 100
Removal of corns
Обробка тріщин 120
Treatment of cracks
Крем Gehwol 50

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google