КОСМЕТИКА GEHWOL - СИНОНІМ ЯКОСТІ ТА ВИЗНАННЯ

Рух – це життя. Аби в старості Ви ні в чому собі не відмовляли і не вносили коректив у звичний ритм, подбайте про свої ноги уже зараз.

Нічого надзвичайного для цього не потрібно. Просто забудьте про хвороби, скажіть «ні» травмам і болю. Подаруйте вашим ногам трохи релаксу і щоденний  дбайливий догляд, який не лише принесе вам незрівнянну насолоду, а й подарує радість руху на довгі роки.

З цим чудово впораються засоби для догляду за ногами GEHWOL. Легендарний бренд, відомий у світі вже понад 140 років, став синонімом якості та визнання. Відкриття XIX століття, майстерно втілені у технологіях XXI століття, − ось секрет приголомшливого успіху цієї марки.

Кожен флакон «Геволь» − унікальне поєднання багаторічного досвіду, сучасних «ноу-хау» та міцних сімейних традицій. Історія бренду сягає далекого 1868 року. Саме тоді Едуард Герлах – засновник марки та власник аптеки з німецького Люббека - створив перший крем для догляду за ногами.

ЛИШЕ НАТУРАЛЬНІ СКЛАДНИКИ

В його основі – секретний складник з особливими захисними та цілющими властивостями. Згодом цю естафету перейняли інші засоби «Геволь».

Так, захисні властивості першого крему  продовжив сучасний «Крем для втомлених ніг», а ефект швидкого загоєння та відновлення – «Мазь від тріщин». Чудодійна формула залишається основою марки GEHWOL.

До складу усіх засобів входять тільки натуральні інгредієнти. Вони не викликають алергічних реакцій. Девіз фірми – «взяти найкраще від природи для здоров'я» − залишається незмінним. Цьому критерію відповідають усі препарати.

ЩОДЕННИЙ ДОГЛЯД І ЛІКУВАННЯ

Різноманітні креми, лосьйони, бальзами, мазі та інші засоби «Геволь» дозволяють не лише здійснювати щоденний косметичний догляд, а й позбутися численних, навіть задавнених проблем.

Секрет успіху косметики цієї марки – в її досконалості. Якість GEHWOL перевірена часом. А асортимент такий широкий, що дозволяє підібрати те, що потрібно саме Вам.

Майстри салону «Метаморфоза» у Львові пройшли спеціальне навчання з роботи з косметикою GEHWOL. Вони допоможуть вам підібрати засоби для догляду і лікування. Також ви зможете отримати професійну консультацію та придбати усе необхідне.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Комбінований, класичний 600
Combined, hardware
Чоловічий 600
Male
Обробка пальців 450
Processing fingers
Видалення мозолів 100
Removal of corns
Видалення стержневого мозоля 80
Removing of rod peeves
Зняття натоптишів 100
Removal of corns
Обробка тріщин 120
Treatment of cracks
Крем Gehwol 50

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google