УЛЬТРАЗВУКОВА ЧИСТКА: М’ЯКИЙ ПІЛІНГ ОБЛИЧЧЯ

Ультразвукова чистка починається з ритуалу з підготовки обличчя до цієї процедури. Косметологи салону «Метаморфоза» наносять на шкіру дезінкрустанти. Це спеціальні гелі або лосьйони з фруктовими кислотами, які розрихляють шкіру та комедони.

Сама чистка робиться за допомогою пристрою з лопаткою-насадкою. Через неї на шкіру подається ультразвукова акустична хвиля. У цей момент відбувається приємний вібраційний масаж на клітинному рівні.

НАГАДУЄ МАСАЖ УЛЬТРАЗВУКОМ

Наступні етапи – нанесення тоніка, гелю для заспокоєння шкіри, флюїду, маски і завершального крему – точнісінько такі ж, як під час механічної чистки. Після чистки косметолог протирає обличчя спеціальним тоніком. Цей засіб має заспокійливу і зволожуючу дію.

Далі, щоб закрити пори і заспокоїти шкіру, наноситься протизапальна маска з ефектом звуження пор. Її достатньо потримати 15 хвилин.

До речі, процедура будь-якої чистки в салоні «Метаморфоза» також включає нанесення м’якозаспокійливого гелю, заспокійливої та зволожуючої масок, а також гіалуронового флюїду для зняття почервоніння і для чутливої шкіри.

На завершення на обличчя наноситься себорегулюючий протизапальний крем. По ньому виконується спеціальний лікувально-розсмоктуючий масаж.

А ВВЕЧЕРІ – МОЖНА І В КІНО

Завдяки цьому процедура ультразвукової чистки плавно перетворюється на повноцінний догляд за шкірою. Якщо косметолог призначив Вам процедуру ультразвукової чистки, Ваша шкіра в дуже хорошому стані, у Вас немає особливих проблем з комедонами і все, що Вам потрібно, − легкий пілінг для зняття мертвих ороговілих частинок шкіри. Після такої процедури Ви можете того ж вечора збиратися в клуб або піти з подругами в кіно. Вам гарантована чиста, доглянута і спокійна шкіра без почервонінь.

Зазвичай ультразвукову чистку роблять не частіше раз на місяць.

Плюси: така процедура добре очищує шкіру від ороговілих лусочок, покращує її тонус, активізує кровообіг, приплив кисню до шкіри і обмін речовин в клітинах.

Мінуси: тієї потужності акустичної хвилі, яка подається на шкіру, не достатньо, щоб підняти комедони на поверхню. Вони далі залишаються всередині. Ультразвукова чистка – це синонім м'якого пілінгу обличчя.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Механічна чистка обличчя, 90 хв. 750-850
Ультразвукова чистка обличчя, 90 хв. 750-850
Комбінована чистка (механ. + ультразвук), 90 хв. 750-900
У вартість процедури входить: очищення, гелева маска, механічна чистка, УЗД чистка, д’арсонваль, масаж по Жаке, порозвужуюча/зас

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google