КОМБІНОВАНА ЧИСТКА ОБЛИЧЧЯ АБО «2 В 1»

Щоб досягнути якнайкращого ефекту від процедури чистки обличчя, у салоні краси «Метаморфоза» зазвичай проводиться комбінована чистка. Це – поєднання двох найпоширеніших методик: ультразвуку та механічної чистки. Косметолог проведе чистку всього обличчя за допомогою пристрою з лопаткою-насадкою ультразвуком, а комедони, які сидять значно глибше, видаляються після проведення ультразвуку механічним методом.

ХІД ПРОЦЕДУРИ КОМБІНОВАНОЇ ЧИСТКИ

Все починається з очищення обличчя та нанесення дезінкрустантів– лосьйони або гелі з фруктовими кислотами. Вони допомагають розрихлити епідерміс і видалити омертвілі частинки шкіри.

Спершу чистка всього обличчя робиться за допомогою лопатки-ультразвуку. Потім косметолог ретельно видавлює комедони, що залишились. При цьому він обов’язково одягнений у стерильні рукавички. Якщо комедон дозрів і виявився закритим, лікар відсуває «шапочку» і обережно дістає його спеціальною косметологічною ложкою. Деякі комедони можуть не дозріти до моменту чистки. Тому Вам доведеться пройти не одну, а близько 3-4 процедур. Міліуми теж успішно видаляються одноразовою голкою від шприца.

Наступні етапи – нанесення тоніка, який має заспокійливу і зволожуючу дію.

Далі, щоб закрити пори і заспокоїти шкіру, наноситься протизапальна маска з ефектом звуження пор. Процедура будь-якої чистки в салоні «Метаморфоза» також включає нанесення м’якозаспокійливого гелю, заспокійливої та зволожуючої масок, а також гіалуронового флюїду для зняття почервоніння.

На завершення на обличчя наноситься себорегулюючий протизапальний крем. По ньому виконується спеціальний лікувально-розсмоктуючий масаж.

ПЕРЕВАГИ ПРОЦЕДУРИ

  • добре допомагає очистити шкіру від ороговілих лусочок;
  • стимулює приплив кисню до шкіри, кровообіг та обмін речовин в клітинах;
  • покращує тонус верхнього захисного шару шкіри – епідермісу;
  • чудово очищає шкіру від глибоких та поверхневих комедонів (чорних цяток).

Косметологи салону «Метаморфоза» використовує в своїй роботі найефективніший ультразвуковий скрабер і тільки якісні косметичні лінії: HISTOMER, CHRISTINA,KOKO DERMAVIDUALS. Якщо Вас цікавить безболісна і ефективна чистка обличчя у Львові, то ми будемо раді Вам допомогти. Ми індивідуально підберемо Вам необхідну процедуру, щоб домогтися бажаного ефекту і зробити Вашу шкіру бездоганною.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Механічна чистка обличчя, 90 хв. 750-850
Ультразвукова чистка обличчя, 90 хв. 750-850
Комбінована чистка (механ. + ультразвук), 90 хв. 750-900
У вартість процедури входить: очищення, гелева маска, механічна чистка, УЗД чистка, д’арсонваль, масаж по Жаке, порозвужуюча/зас

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google