ДОГЛЯД ЗА СУХОЮ / ЧУТЛИВОЮ ШКІРОЮ З КУПЕРОЗОМ

Чимало представниць прекрасної статі знають про купероз не з чуток.  Це захворювання, викликане порушенням мікроциркуляції крові, настає внаслідок розширення і ламкості дрібних судин чутливої шкіри. Шкіра стає дуже вразливою до впливів ззовні. Реакція проявляється у вигляді однорідних почервонінь. Найчастіше вони з’являються на лобі, підборідді, носі та щоках.

З проблемою куперозу частіше стикаються жінки. У групі ризику – власниці світлої шкіри. Смаглявим ця недуга загрожує значно менше. Купероз, як і будь-яку іншу хворобу, необхідно лікувати. І чим швидше, то краще. Якщо на початкових стадіях не вдатися до лікування, купероз розвивається далі. Насправді ця недуга досить підступна. Вона призводить до постійного почервоніння, викликаного розширенням і ламкістю кровоносних судин. Проблема стає помітна для оточуючих. З часом купероз призводить до старіння шкіри, яка через проблеми з кровообігом вже не отримує достатньо кисню та поживних речовин. Шкіра втрачає свій природний здоровий колір, стає блідою, набуває сіруватого землистого відтінку.

Ви – серед тих, кого турбує купероз і мрієте якнайшвидше позбутися цієї прикрої проблеми? Приходьте у салон краси «Метаморфоза». Наші косметологи обстежать Вас і підберуть оптимальне лікування. Йдеться про спеціальні догляди та апаратні методики. Тобто те, що допоможе вирішити Вашу проблему і зміцнить стінки судин.

Одна з програм із лікування куперозу, яку пропонує «Метаморфоза», −антикуперозний догляд для всіх типів шкіри, а також шкіри з ознаками розації і демодекозу.

ПОКАЗАННЯ ДЛЯ МОЛОДОЇ І ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ З КУПЕРОЗОМ

  • молода тонка шкіра, схильна до сухості з почервоніннями, подразненнями і реакціями гіперчутливості;
  • молода комбінована шкіра з гіперсекрецією сальних залоз, жирним блиском у Т-зоні і реакціями гіперчутливості;
  • тьмяна «нездорова» шкіра з гіперемією, вираженим капілярним малюнком і судинними зірочками, відчуттям жару та пастозності;
  • підліткова жирна і проблемна шкіра з запальними елементами, вираженим капілярним малюнком і розлитою гіперемією, яка виникає раптово.

Результат після процедури: Якщо робити процедуру регулярно, зникнуть ознаки реактивності, подразнення та почервоніння. Підвищення тонусу, компактності та еластичності капілярної сітки шкіри. Ваша шкіра отримає бажане заспокоєння, відчуття свіжості та ефект глибокого зволоження.

ПОКАЗАННЯ ДЛЯ СУХОЇ ТА ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ

  • млява «нездорова» шкіра з вираженим капілярним малюнком і судинними зірочками;
  • тонка суха шкіра з подразненнями, почервоніннями і реакціями гіперчутливості, вік значення не має;
  • чоловіча суха, подразнена шкіра з почервонінням і вираженим судинним малюнком.

Результат після процедури: Ваша шкіра – абсолютно спокійна, доглянута і досконала! Судинний малюнок – компактний, менш виражений та яскравий. Глибоке зволоження, заповнення дрібної сітки зморшок, насичення шкіри вологою «зсередини». Вас переповнюватиме неповторне відчуття природної свіжості та пружності. А чутлива шкіра набуде бажаного спокою та чудового зовнішнього вигляду!

РЕВІТАЛІЗУЮЧИЙ ДОГЛЯД ДЛЯ АТОПІЧНОЇ І СТРЕСОВОЇ ШКІРИ

Косметологи «Метаморфоза» також запропонують Вам пройти ревіталізуючий догляд для атопічної і стресової шкіри для покращення загального стану шкіри. Він допоможе відновити ліпідний бар'єр, знизить гіперчутливість, позбавить почервоніння і подразнення. Ця процедура добре зволожить Вашу шкіру, наситить її зсередини, поверне життєву енергію і відродить після стресу. Ви відчуєте, що помолодшали на декілька років. Ознаки старіння стануть менш виражені.

Цей відновлюючий догляд украй необхідний жителям шумних мегаполісів. Він підходить майже всім для зняття стресу і покращення загального стану шкіри.

Систематичні антикуперозні процедури разом із професійно підібраними препаратами для домашнього догляду дозволять призупинити розвиток хвороби. А також поліпшити стан капілярів, а отже, і зовнішній вигляд Вашої шкіри. Правильний і головне – своєчасний догляд може зупинити процес та попередити можливі ускладнення.

Крім того, не забувайте, що навіть допомога найкращих косметологів може бути зведена нанівець, якщо Ви не навчитеся правильно доглядати за схильною до куперозу шкірою.

Фахівці салону краси «Метаморфоза» чекають Вас на консультації та процедури. Бути досконалою можливо, і ми Вам це доведемо.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Догляд за сухою / чутливою шкірою з куперозом, 90 хв. 750-850
Догляд за жирною / комбінованою шкірою, 90 хв. 750-850
Антивікова програма «Революційне омолодження», 90 хв. 750-850
Відбілююча програма «Лікування пігментації», 90 хв. 750-850
Програма «Голлівудський ліфтинг», 90 хв. 900
Масаж обличчя, 30 хв. 500
Масаж обличчя + декольте, 45 хв. 600
Масаж «Голлівудський ліфтинг», 45 хв. 600
У вартість догляду входить: ензимний пілінг, ручний / апаратний масаж, маска за типом шкіри, фізіотерапевтична процедура

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google