ПРОГРАМИ ANTI-AGE ДЛЯ ОМОЛОДЖЕННЯ ШКІРИ ОБЛИЧЧЯ

Сьогодні в нашому суспільстві процвітає культ молодості, і привабливий зовнішній вигляд вважається гарантією успіху, благополуччя і щастя.

Anti-age– програма проти старіння, яка розрахована на тих, хто хоче виглядати молодше своїх років.

 З віком колагенова решітка стає тоншою, шкіра втрачає вологу, стає тьмяною і в'ялою, на ній з'являються зморшки. На жаль, сьогодні не існує методики, що дозволяє моментально повернути особі молодість, але професійна косметика і сучасне косметологічне обладнання здатні створити справжнє диво, уповільнивши процес старіння.

Anti-age терапія у салоні краси «Метаморфоза» враховує всі фізіологічні особливості кожного клієнта. Ми раді вам запропонувати рядантивікових заходів, які допоможуть добитися чудового результату.

Отримати владу над зморшками під силу кожній жінці. Об’єднайте профілактичні заходи у комплексну програму. Ось її головні складові:

  • відмова від шкідливих звичок;
  • збалансоване і здорове харчування;
  • споживання необхідної кількості рідини (не менше 2-х літрів на добу);
  • активний спосіб життя;
  • повноцінний сон (не менше восьми годин на добу);
  • регулярне відвідування косметолога.

 

Що стосується способу життя, повноцінного сну і звичок, то тут все залежить від Вас. Інша справа – підбір антивікових процедур, які будуть ефективними саме для Вас. У цьому косметологи салону краси  «Метаморфоза» точно зможуть Вам допомогти.

СПРАВЖНІЙ ЕЛІКСИР МОЛОДОСТІ І ВОРОГ СТАРІННЯ

Ліфтинговий догляд для зрілої шкіри - моделююча процедура на основі сучасних та активних «аnti-age» препаратів. Його мета - інтенсивне омолодження зрілої шкіри з формуванням стійкого, видимого ліфтингу. Упродовж курсу процедур шкіра глибоко насичується високоактивними речовинами для зміцнення власних колагенових структур, підвищення їхньої міцності та еластичності. Контур овалу обличчя стає більш чітким, заповнюються зморшки. Шкіра набуває молодого, здорового вигляду.

Підходить як для курсового застосування для досягнення стійкого омолоджуючого ефекту, так і для миттєвого ліфтингу як процедура «на вихід». Рішення – за Вами.  

Показання до процедури:

  • втомлена, стресова і млява шкіра після 30-35-ти років;
  • атопічна шкіра і в'януча шкіра з тьмяним кольором обличчя, ознаками деформаційного птозу (опущення куточків рота, посилення носогубних складок, нависання верхньої повіки і т. д.);
  • тонка, зневоднена шкіра з вираженими лініями мімічних зморшок і сіткою дрібних зморшок.

Ефект від процедури: Підвищення компактності і тонусу шкіри, зміцнення овалу обличчя і видимий ліфтинг

ОМОЛОДЖУЮЧІ ДОГЛЯДИ ДЛЯ ШИЇ І ЗОНИ ДЕКОЛЬТЕ

Хочете повернути собі відкритий, сяючий і безтурботний погляд та спокусливе декольте? Косметологи «Метаморфоза» підберуть Вам дієві омолоджуючі догляди для зони навколо очей, а також ліфтингові процедури для шиї і декольте. Ефект Вас приємно вразить. Ви забудете про синці і темні кола, «мішки» і набряклість навколо очей. А ліфтинговий догляд за шиєю і декольте звільнить м'язи від гіпертонусу і напруги, поверне підтягнуті обриси і подарує Вам красиву, витончену шию і розкішне декольте.

Дбаючи про своє здоров'я і зовнішній вигляд, не забувайте, що в арсеналі жінки завжди повинні бути ефективні косметичні засоби для її віку. У цьому ми теж із задоволенням Вам допоможемо. Розмаїття вибору Вас приємно здивує. До Ваших послуг – найкращі всесвітньо відомі косметичні бренди. І пам'ятайте: жінці стільки років, на скільки вона виглядає. Довіртеся дбайливим рукам косметологів «Метаморфоза» − і Ви завжди будете виглядати молодо і свіжо.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Догляд за сухою / чутливою шкірою з куперозом, 90 хв. 750-850
Догляд за жирною / комбінованою шкірою, 90 хв. 750-850
Антивікова програма «Революційне омолодження», 90 хв. 750-850
Відбілююча програма «Лікування пігментації», 90 хв. 750-850
Програма «Голлівудський ліфтинг», 90 хв. 800-900
Масаж обличчя, 30 хв. 500
Масаж обличчя + декольте, 45 хв. 600
Масаж «Голлівудський ліфтинг», 45 хв. 600
У вартість догляду входить: ензимний пілінг, ручний / апаратний масаж, маска за типом шкіри, фізіотерапевтична процедура

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google