МІКРОСТРУМОВА ТЕРАПІЯ ОБЛИЧЧЯ: МИТТЄВИЙ ЕФЕКТ ЛІФТИНГУ ВЖЕ ПІСЛЯ ПЕРШОГО СЕАНСУ

Вільне проникнення в клітини і стимуляція нормальних електрохімічних процесів , − ось яка принципова відмінність мікротструму від інших косметологічних процедур. Ця процедура ефективно покращує лімфодренаж та мікроциркуляцію, добре впливає на шкіру і знімає запалення. Мікростумоватерапія особливо корисна тим, кого щойно прооперували. Вона зменшує тривалість реабілітації: зменшується набряклість, поліпшуються функції нервів та м'язів, прискорюються процеси загоєння.

Мікростумоватерапія, на відміну від традиційної міостимуляції, не викликає помітного скорочення м'язів. Однак впливає на окремо взяте м'язове волокно завдяки оптимізації його внутрішніх процесів. Це дозволяє відновлювати змертвілі м'язи, знімати спазми, покращуючи естетичний вигляд обличчя. Розгладжуються носогубні складки, зникає "друге" підборіддя. Стимуляція фібробластів активізує синтез колагену і еластину. Це дозволяє не тільки зменшити кількість зморшок, а й поліпшити еластичність шкіри, відновити її тургор.

Позитивний вплив мікрострумів на лімфатичну і кровоносну системи обличчя сприяють лімфодренажу і венозного відтоку, зменшуючи набряклість шкіри і темні кола під очима, покращуючи колір обличчя. Це – ефективна профілактика розширення сітки судин на обличчі.

КУРС ІЗ 10−12 ПРОЦЕДУР

М'який фізіологічний вплив мікроструміводнаково корисний як у молодому, так і в літньому віці. Це – чудовий засіб попередження старіння шкіри і утворення зморшок. При цьому самі процедури є нешкідливими і безпечними. Вони надають приємну розслаблюючу дію. Багато хто порівнює ефект мікрострумовоїобробки обличчя з омолоджуючою дією глибокого спокійного сну.

Мікростумоватерапія цілком природна, на відміну від традиційної міостимуляції. Тому не варто боятися пошкодження м'язів, збільшення мімічних зморшок і обвисання шкіри. Уже з першої процедури Ви помітите видимий ефект ліфтингу і значно кращий стан шкіри. Середня тривалість курсу 10-12 процедур.

УДАР ПО ГІПЕРПІГМЕНТАЦІЇ

Ця технологія використовується не тільки в естетичній медицині, а й з різною лікувальною метою. Зокрема, так можна швидко і безболісно боротися з вугровими висипаннями, запобігти або зупинити випадіння волосся, відновити правильну пігментацію шкіри.

Мікростуми впливають на шкіру обличчя, роблять її світлішою, сприяють зволоженню шкіри, впливають на секрецію сальних залоз і нормалізують їхню роботу.

Дія мікрострумів має виражений позитивний ефект на шкіру, що в'яне. Ця процедура лікує зморшки, гіперпігментацію та інші ознаки старіння. Завдяки оптимізації процесів, що відбуваються в кожній клітині відбувається регенерація м'язових волокон. Це дозволяє відновлювати атрофовані м'язи і знімати м'язові спазми, покращуючи зовнішній вигляд обличчя. А також − підвищуючи загальний тонус шкіри. Вона змінюється на очах: стає більш пружною та свіжішою, вирівнюється її поверхня.

ДІЄ ЯК МІКРОМАСАЖ

Для міостимуляції використовують спеціальне обладнання. Це апарат, який впливає на тканини зовнішніх і глибинних шарів шкіри. Завдяки цьому покращується процес клітинного обміну, з міжклітинного простору виводяться токсини, прискорюється відновлення активності пошкоджених клітин. Мікростумистимулють фібробласти. А вже ті, в свою чергу, активізують синтез еластину та колагену − речовин, що «запускають» процес омолодження шкіри.

Колаген за короткий час заповнює як дрібні мімічні зморшки, так і глибокі складки. Він розгладжує шкіру обличчя, робить її більш пружною, повертає їй природне сяйво, молодість та свіжість. Така процедура помітно зменшує зморшки, покращує еластичність шкіри, відновлює її тургор. Вплив на лімфатичну і кровоносну системи обличчя сприяє лімфодренажу і венозного відтоку. Це – чудова нагода зменшити набряклість шкіри, позбутися темних кіл під очима та покращити колір обличчя. Чим не мікромасаж? Ця процедура покращує кровообіг, відновлює судини і знімає стрес.

БАЗА ДЛЯ ПЛАСТИКИ

Мікростуми для обличчя − справжній порятунок для тих, кому набридли набряки та мішки під очима. Ця процедура ефективна сама по собі. Більше того, вона може стати хорошою базою для майбутньої пластичної операції. Пластичні хірурги застосовують дану технологію для зменшення набряків після операції. Ця методика ефективна за рахунок поліпшення мікроциркуляції в м'язовій тканині, що сприяє підвищенню м'язового тонусу.

Фахівці салону «Метаморфоза» враховують індивідуальні особливості кожного клієнта. Для досягнення необхідного результату може знадобитися різна кількість процедур. Перші позитивні зміни помітні вже після першого сеансу. Міостимуляція вирізняється сприятливим психофізіологічним впливом. Це сприяє швидкому поліпшенню самопочуття. Процедура успішно пройшла клінічні випробування і отримала безліч позитивних відгуків від пацієнтів. Наші косметологи радять поєднувати дану технологію з іншими омолоджуючими процедурами. Це тільки покращить отриманий ефект.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Мікроструми обличчя, 60 хв. 750
Мікроструми (обличчя + декольте), 75 хв. 800
Д’арсонваль, 15 хв. 150
Вакуумно-роликовий масаж обличчя, 30 хв. 500

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google