ОБЛИЧЧЯ: ВАША ШКІРА НІЖНА, НАЧЕ ОКСАМИТ

 Ультразвуковий фонофорез – популярна методика фізіотерапії та апаратної косметології. Це – поєднання впливу ультразвуку зі спеціальними лікувальними або косметичними засобами. Що таке фонофорез? Дія на тканини механічних коливань із частотою понад 16 кГц. Така процедура активізує клітинний обмін, лімфодренаж і місцевий кровообіг. Чим не своєрідний мікромасаж?

Ультразвук має протизапальну, знеболюючу дію, підвищує вбираючі властивості шкіри, прискорює процеси відновлення і зменшує набряки. Тому введення в тканини лікарських речовин –фонофорез– дозволяє їм інтенсивніше впливати на шкіру. Вони проникають углиб до 4-6 см і утворюють "шкірне депо". Звідти поступово надходять у кров.

ІДЕАЛЬНИЙ ЕКСПРЕС-ДОГЛЯД

Фонофорез використовується в естетичній медицині для омолодження та зволоження обличчя. Ця процедура вводить в шкіру косметичні речовини. Вони допомагають розгладити зморшки. Водночас відбуваються мікромасаж і лімфодренаж . Під час фонофорезу підтягується шкіра, тонізуються м'язи, стимулюються нервові закінчення. Тобто створюється ефект ліфтингу.

Омолоджуючий ефект фонофорезу також досягається за рахунок мікро-прогрівання тканин, поліпшення живлення і постачання киснем м'язів і шкіри. Це чи не найкраща процедура для дуже сухої, чутливої до хімічного або механічного впливу шкіри обличчя. Ультразвуковий фонофорез підходить для шкіри будь-якого типу. Не має значення і вік клієнта. Лише режим роботи ультразвукового апарату – різний. Та це ще не все. Фонофорез можна використовувати як окрему процедуру експрес-догляду. Наприклад, Ви збираєтеся на вечірку і потрібно терміново привести себе до ладу. Вас виручить фонофарез. Під час цієї процедури оновлюється верхній шар епідермісу. Ваша шкіра стане надзвичайно м'якою, свіжою та молодою.

КРАСА БЕЗ БОЛЮ

Протизапальний ефект фонофорезу використовується для вирішення проблем жирної шкіри та шкіри, ураженої вугровим висипом. Ще одна його суттєва перевага − розм'якшення і розсмоктування рубців та ущільнень. Стимулюючи синтез білка всередині клітин, ультразвук відновлює пошкоджені тканини. Фонофорез змінює рН тканин, знижує місцеве запалення шкіри. Ви помітите ефект уже після декількох процедур. Зменшиться жирність шкіри, звузяться пори на обличчі.

Перед процедурою фонофорезу на очищену шкіру наноситься спеціальний гель або лікувальний косметичний препарат. Косметолог робить легкі рухи ультразвуковим електродом по шкірі. Змінюючи потужність ультразвукової хвилі, можна отримати вплив різної глибини. Процедура – абсолютно безболісна. На шкірі відчувається приємна вібрація.

Процедура фонофорезу триває від 10 до 30 хвилин. Оптимальна тривалість курсу 12-15 процедур. Їхня періодичність 2-3 рази на тиждень. Дія введеного косметичного засобу триває декілька днів після процедури. Для досягнення хорошого ефекту знадобиться 6 процедур, стійкого – 15. Бажано повторювати курс фонофорезу кожні 6-8 місяців.

У салоні краси «Метаморфоза» процедура фонофорезу часто входить до певного догляду за типом шкіри. Вона добре поєднується з такими косметологічними процедурами, як мікротоки, обгортування, маски, мезотерапія та масаж. Дія фонофорезу – надзвичайно м’яка та делікатна. Протипоказань до цієї процедури – обмаль. Це різні шкірні недуги, зокрема онкологічні, невралгія і параліч лицьового нерва, стан після операцій на обличчі.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Мікроструми обличчя, 60 хв. 750
Мікроструми (обличчя + декольте), 75 хв. 800
Д’арсонваль, 15 хв. 150
Ультразвуковий фонорез, 30 хв. 300
Вакуумно-роликовий масаж обличчя, 30 хв. 500

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google