КАРБОКСИТЕРАПІЯ

Багато людей надають перевагу безін'єкційним методикам омолодження та оздоровлення шкіри. Одна з таких методик, яка не має аналогів серед інших безін'єкційних процедур, −карбокситерапія, або вплив на шкіру вуглекислим газом. Це абсолютно безболісний метод лікування і омолодження шкіри, який дає миттєвий омолоджуючий ефект.

КАРБОКСИТЕРАПІЯ MEDICARE

Усі знають, що наша шкіра дихає і потребує кисню не менше ніж усі інші органи❗ Суть процедури полягає у введенні діоксиду вуглецю під шкіру. Результат:

  • Покращує якість і структуру шкіри;
  • Підвищує тонус і еластичність;
  • Лікує від куперозу і судинних змін;
  • Знімає запалення;
  • Усуває застійні процеси і набряклість;
  • Згладжує зморшки;
  • Освітлюючий ефект, вирівнює тон;
  • Підвищує клітинний імунітет
  • Мінімізує появу рубців при акне;
  • Являється потужним підготовчим етапом для введення активних інгредієнтів і сироваток в глибокі шари, де завдяки процедурі вони активно працюють.

Такого результату ми можемо добитися завдяки постачанню активних речовин в глибокі шари епідермісу в результаті запуску дермальних процесів газообміну, при цьому стимулюється кровообіг в дрібних судинах, прискорюється самовідновлення клітин, відновлюється клітинне дихання, а простіше кажучи на поверхні шкіри ми в ході процедури стимулюємо вироблення вуглекислого газу і в результаті дисбалансу між киснем в крові і венах, і на поверхні шкіри, кисень з судин починає швидше і у більшій кількості поступати в шкіру та клітини. Тобто увесь процес дуже натуральний.

ЯК ПРОХОДИТЬ ПРОЦЕДУРА КАРБОКСИТЕРАПІЇ?

На очищену шкіру наноситься спеціальний гель, який містить молекулярний СО2, і накладається маска, яка містить лимонну кислоту. Відбувається хімічна реакція, в результаті якої вуглекислий газ вводиться в тканини, і включається у відповідь захисний механізм – виділення кисню з еритроцитів капілярного русла. Взаємодія маски зі шкірою триває протягом 20-30 хвилин, під час чого відбувається активне насичення тканин киснем і живильними речовинами.

Сама процедура триває близько 40 хвилин, включаючи підготовку і дію маски. Одразу після процедури шкіра набуває здорового кольору, пружності, розгладжуються дрібні зморшки, пропадають темні кола під очима і мішки, шкіра молодшає на очах. Дана процедура дуже популярна серед наречених, котрі хочуть сяяти у найщасливіший день свого життя.

Протипоказань не має. У ході процедури В не відчуватимете дискомфорту, якраз те, що Вам потрібно .Салон краси «Метаморфоза» подарує Вам здоровий вигляд та позитивний результат.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Мигдалевий пілінг, 60 хв. 750-950
Феруловий пілінг, 60 хв. 750-950
Азелаіновий пілінг, 60 хв. 750-950
Саліциловий пілінг, 60 хв. 750-950
Гліколевий пілінг, 60 хв. 750-950
Пілінг МСА-35, 60 хв. 1200
Ретиноловий пілінг, 60 хв. 1400 - 1800
Карбокситерапія, 60 хв. 1300
Жовтий пілінг , 30 хв 1400

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google