ПЛАЗМОЛІФТИНГ

Кожна жінка мріє бути молодою в будь-якому віці. Врятуватися від вікового старіння шкіри можна за допомогою процедури плазмоліфтингу.

Плазмоліфтинг – це універсальна, безопераційна біотехнологія, інноваційний спосіб омолодження, який заснований на використанні прихованих резервів організму та повністю виключає будь-які реакції відторгнення, тому що склад для ін'єкції готується з плазми крові самого пацієнта без додавання інших речовин.

В основі методики плазмоліфтингу лежить застосування збагаченої тромбоцитами власної плазми пацієнта. Ін'єкції цієї плазми активізують ріст фібробластів, які в свою чергу синтезують колаген та еластин, а також гіалуронову кислоту.

Плазмоліфтинг ще називають безопераційним ін’єкційним омолодженням, що базується на властивостях нашої власної крові. Поспішаємо заспокоїти особливо вразливих панянок. Ніхто не буде вводити вашу кров під шкіру обличчя, або проводити інші моторошні процедури!

Все це виглядає дещо інакше. А саме… Після забору вашої крові (не більше, ніж при здачі аналізів в поліклініці), з неї виділяється плазма, збагачена великою кількістю тромбоцитів. Наголошуємо, що все це проводиться в умовах стерильності та за допомогою спеціалізованого обладнання. Підготовлена плазма буде вводитись в проблемні зони через тонкі голки. Сеанс триває не більше півгодини і не приносить жодного дискомфорту!

ЩО ДАЄ ПРОЦЕДУРА?

Після потрапляння тромбоцитів у внутрішні шари шкіри, вони активізують природні механізми регенерації. Процедура запускає механізм міжклітинного метаболізму (обміну речовин), посилює синтез колагену, еластину і гіалуронової кислоти, що відповідають за свіжість, пружність і еластичність шкіри. Ефект, помітний неозброєним оком, з’являється вже після 2 сеансів. І все це без використання шкідливих хімічних препаратів, або необхідності «лягати під ніж»! Кожна серія ін’єкцій проводиться з інтервалом 7-14 днів, необхідний проміжок часу між процедурами визначає косметолог індивідуально.

 

ЕФЕКТ ПЛАЗМОЛІФТИНГУ:

  • Розгладження зморшок шкіри;
  • Покращення еластичності та зволоженості шкіри;
  • Підтяжку шкіри та покращення контуру обличчя;
  • Покращення кольору шкіри;
  • Усунення тьмяного кольору;
  • Лікування випадіння волосся

 

Чекаємо Вас у салоні краси «Метаморфоза» у Львові на попередню безкоштовну косметологічну консультацію.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Плазмоліфтинг 1 пробірка, 60 хв. 1500
Плазмоліфтинг 2 пробірки, 75 хв. 2000

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google