ВАКУУМНО-РОЛИКОВИЙ МАСАЖ: НОВА ФІГУРА БЕЗ ЗУСИЛЬ

Вакуумно-роликовий масаж – одна з найпрогресивніших методик апаратного масажу. Це – поєднання принципів вакуумного впливу та масажної техніки, яка «перекочує» шкірні складки. Така методика успішно бореться з рубцями, целюлітом, втратою еластичності тканин, розтяжками, локальними жировими відкладеннями та багатьма іншими проблемами естетичної медицини. На відміну від вакуумного масажу з його травматичним впливом на судини, даний вид масажу забезпечує не тільки позитивний місцевий вплив, але й оздоровчий ефект на весь організм.

Курс лікування – завжди індивідуальний. У більшості випадків він складається з 8 до 15 процедур. Вони проводяться щодня або через день. Успішне застосування цієї методики в салоні «Метаморфоза» гарантує високу ефективність терапії.

КОЛИ ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ ВАКУУМНО-РОЛИКОВИЙ МАСАЖ

Мрієте про струнку фігуру без зайвих кілограмів та целюліту? Спробуйте вакуумно-роликовиймасаж. Завдяки стимуляції клітинного обміну та циркуляції крові такі процедури  прискорюють спалювання жиру в ділянках локального целюліту.

Вас непокоїть ослаблений тонус шкіри? Вакуумно-роликовий масаж стимулює виробіток колагену і еластину. Це підвищує пружність шкіри.
Вас турбують розтяжки? Процедури масажу стимулюють фібробласти і покращують трофічні процеси в шкірі, які відповідають за виробіток волокон колагену і еластину в сполучній тканині.

РЕЗУЛЬТАТИ ПРОЦЕДУРИ

  • Усунення набряклості;
  • Моделювання фігури;
  • Лікування целюліту;
  • Ліфтинг тіла;
  • Лімфодренаж;
  • Лікування рубців і розтяжок;
  • Порятунок від стресу;
  • Реабілітація після травм та операцій;
  • Відновлення нормальної роботи судинної системи організму;
  • Нормалізація обміну речовин.

 

Процедура вакуумно-роликовогомасажуідеально підходить для проведення комплексних програм з корекції фігури та лікування целюліту. Як свідчить практика, такі програми дозволяють досягнути бажаного результату і що найголовніше – зберегти його надовго. У салоні краси «Метаморфоза» вакуумно-роликовий масаж зазвичай поєднують з антицелюлітними обгортаннями та ручним масажем.





ПОСЛУГА


ЦІНА, UAH

Вакуумно-роликовий масаж тіла, 60 хв. 800
Ін’єкційний ліполіз підборіддя, 30 хв. 1100-1300
коктейль для вирішення подвійного підборіддя
Ін’єкційний ліполіз тіла (одна ділянка), 30 хв. 1200-1500
коктейль для боротьби з целюлітом всіх стадій та жировими відкладеннями
Вакуумно-роликовий масаж стегна + сідниці , 30 хв. 500

Картографические данные
Картографические данные © 2018 Google
Картографические данныеКартографические данные © 2018 Google
Картографические данные © 2018 Google